Γραπτώς τον Σημίτη και τηλεφώνημα στον ΓΑΠ

Γραπτώς τον Σημίτη και τηλεφώνημα στον ΓΑΠ

 

Κορυφώνονται οι εσωκομματικές εργασίες στο ΠΑΣΟΚ ενόψει του Συνεδρίου, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να στέλνει πρόσκληση στον Κώστα Σημίτη και να τηλεφωνεί στον Γιώργο Παπανδρέου.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τον Real Fm, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Γιώργο Παπανδρέου, για να τον προτρέψει να βγάλει ανακοίνωση αναφορικά με τους στόχους του Συνεδρίου. Στόχος του κ. Βενιζέλου, είναι σύμφωνα με τον Real Fm, να ηρεμήσουν τα πνεύματα στο κόμμα του.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, απέστειλε την Πέμπτη επιστολή προς τον Κώστα Σημίτη, με την οποία τον καλεί να παραστεί στην έναρξη του Συνεδρίου, την προσεχή Παρασκευή.

Προηγήθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και των δυο μεριών αναφορικά με την δήλωση του Κώστα Σημίτη και την άρνησή του να παραστεί στο Συνέδριο. «Για ποιο λόγο να παραστώ; Να κάθομαι στην πρώτη σειρά για τις φωτογραφίες;», φαίνεται να είχε πει ο κ. Σημίτης.

Ωστόσο, σύμφωνα με συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο Κώστας Σημίτης ανέφερε ότι δεν έχει κάνει τις παραπάνω δηλώσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν απηχούν τις απόψεις και τις σκέψεις του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ