Ο ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση του «Αριστερού Δικτύου»

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση του «Αριστερού Δικτύου»

 

Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα

 

Ανοιχτούς διαύλους με τον ΣΥΡΙΖΑ διατηρούν οι «διαφωνούντες» της ΔΗΜΑΡ, όπως απορρέει και από τη σύνθεση του πάνελ σε σημερινή εκδήλωση του «Αριστερού Δικτύου» της ΔΗΜΑΡ, ήτοι της… εσωκομματικής της αντιπολίτευσης. 

Την εκδήλωση που πραγματοποιείται στις επτά το απόγευμα στο Polis Cafe στο κέντρο της Αθήνας και έχει τίτλο «Κρίση: τι χρησιμεύει η Αριστερά;», παρουσιάζει ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Οδυσσέας Βουδούρης, ενώ εκ των βασικών ομιλητών της είναι ο έτερος προερχόμενος από τη ΔΗΜΑΡ ανεξάρτητος βουλευτής Πάρις Μουτσινάς και ο «ιδρυτής» της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, άρτι αποχωρήσας από τη ΔΗΜΑΡ και αναφερόμενος στην πρόσκληση ως «δημοτικός σύμβουλος Νέας Σμύρνης» Ανδρέας Νεφελούδης.

Το ενδιαφέρον όμως εστιάζεται στην παρουσία και ομιλία στην εκδήλωση του διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Παππά, που θα εκπροσωπήσει εκεί τον ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνοντας έτσι εμμέσως τις φημολογούμενες «γέφυρες» μεταξύ των «διαφωνούντων» της ΔΗΜΑΡ με την Κουμουνδούρου. 

Στην εκδήλωση πάντως θα εκπροσωπηθούν ακόμα οι Οικολόγοι Πράσινοι δια του πρώην ευρωβουλευτή Μιχάλη Τρεμόπουλου, ενώ το «παρών» θα δώσει και ο πρόεδρος της «Πράττω» Νίκος Κοτζιάς, γνωστός για την πορεία του στην Αριστερά, αλλά και ως σύμβουλος άλλοτε του Γιώργου Παπανδρέου, με στενές σχέσεις σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα, σε μία προσπάθεια να εκπροσωπηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες εκ των… συγγενών αριστερών δυνάμεων. 

Μεταξύ αυτών πάντως δεν θα είναι η ΔΗΜΑΡ, καθώς στην εκδήλωση που θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου, δεν θα συμμετάσχει τελικά ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης. Ο τελευταίος, ενώ είχε κληθεί, δεν θα καταφέρει να πάει λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης, παρά το «παράθυρο» που είχε αρχικά αφήσει ανοιχτό, σε περίπτωση που κατάφερνε να προλάβει και να παραβρεθεί έστω και αργά.

 

Πηγή: real.gr 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ