Μυστική συνάντηση “Παπανδρεϊκών”

Μυστική συνάντηση “Παπανδρεϊκών”

 

Άλλη μια συγκέντρωση στελεχών του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε ενόψει του συνεδρίου του κόμματος. Περίπου 150 στελέχη από τον Πειραιά, συγκεντρώθηκαν στη ταβέρνα Χάϊδως της περιοχής του Κερατσινίου και άκουσαν τους Παντελή Οικονόμου,  Γιάννη Διαμαντίδη, Μιχάλη Καρχιμάκη, Γρηγόρη Νιώτη και Άσπα Παπαηλιου, να εξηγούν : γιατί πρέπει να συμμετάσχουν στο συνέδριο και να εκλεγούν σύνεδροι, γιατί πρέπει το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει πολιτική και κατεύθυνση, γιατί θα πρέπει όπως είπαν οι ομιλητές να μην ξαναψηφίσει μέτρα σε βάρος του ελληνικού λαού και γιατί πρέπει να αποχωρήσει απο την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά.

Όπως είπαν στο συνέδριο θα επιχειρηθεί να υπάρξουν αποφάσεις για τα αντίθετα, γι αυτό “πρέπει να συμμετάσχουμε ενεργά έτσι ώστε να μην αφήσουμε την ηγεσία να γίνει πιο συντηρητική απ ότι είναι σήμερα”.Επεσήμαναν την ανάγκη να αλλάξει τακτική το ΠΑΣΟΚ, να γίνει κεντροαριστερό κόμμα και να πάψει να είναι δεκανίκι του κ. Σαμαρά.

Ανάλογες συγκεντρώσεις γίνονται και από στελέχη που βρίσκονται πολύ κοντά στον κ. Βενιζέλο και που αγωνίζονται για τα ακριβώς αντίθετα, που πιστεύουν στελέχη του “Παπανδρεϊκού μπλοκ”.

 

 

 

 

 

Πηγή:egiakoumis.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ