O N. Παππάς σε εκδήλωση των Βουδούρη-Μουτσινά

O N. Παππάς σε εκδήλωση των Βουδούρη-Μουτσινά

 

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ οδεύουν οι Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρης Μουτσινάς, όπως προϊδεάζει εκδήλωση του «Αριστερού Δικτύου» που έχουν ιδρύσει οι δυο διαγραφέντες βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, μαζί με άλλα στελέχη της Αγίου Κωνσταντίνου.

Στην εκδήλωση, άλλωστε, θα συμμετάσχει ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν θα συμμετάσχει -αν και είχε ανακοινωθεί- ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, η παρουσία του Νίκου Παππά στην εκδήλωση του «Αριστερού Δικτύου» αποφασίστηκε σε σύσκεψη κορυφής της Κουμουνδούρου, στην οποία πέραν του ιδίου του Προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα συμμετείχαν ο Γραμματέας της ΚΠΕ Δημήτρης Βίτσας, ο Γραμματέας της ΚΟ Νίκος Βούτσης, ο Αλέκος Φλαμπουράρης και άλλα κορυφαία στελέχη. Οι ζυμώσεις είχαν προχωρήσει από την προηγούμενη εβδομάδα, όπως υπονοούσε το «κουίζ» της Realnews την περασμένη Κυριακή: «Σε ποια πολιτική κίνηση της Αριστεράς θα γίνει η πρώτη παρουσία εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ;».

Αντιθέτως, στην εκδήλωση δεν θα συμμετάσχει ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης, προκειμένου προφανώς να μην κατηγορηθεί και ο ίδιος ότι φλερτάρει με τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γιάννης Πανούσης μάλιστα εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Σε σχέση με την εμφάνιση του ονόματός μου ως ομιλητή σε εκδήλωση που οργανώνεται από το “Αριστερό Δίκτυο” την Παρασκευή 22/2 στο Polis, θέλω να δηλώσω ότι είχα κατ’ επανάληψη ενημερώσει τους οργανωτές ότι την ίδια μέρα και ώρα είμαι ομιλητής σε άλλο φόρουμ για την ενδοσχολική βία. Κατά συνέπεια, δεν υπήρχε καμία περίπτωση εξ’ αρχής να είμαι ομιλητής στην εκδήλωση του Polis, αλλά ούτε και η παρουσία μου ήταν δυνατή».

Στην εκδήλωση (που θα συντονίσει ο Στέλιος Κούλογλου) θα μιλήσουν:

Νίκος Κοτζιάς, συγγραφέας, καθηγητής πολιτικών επιστημών

Πάρις Μουτσινάς, ανεξάρτητος βουλευτής

Ανδρέας Νεφελούδης, δημοτικός σύμβουλος Ν. Σμύρνης

Νίκος Παππάς, μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Μιχάλης Τρεμόπουλος, συγγραφέας, πρ. Ευρωβουλευτής Οικολόγων

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

Πηγή: real.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ