“Επίθεση” Πολύδωρα στον Στουρνάρα

“Επίθεση” Πολύδωρα στον Στουρνάρα 

 

«Και τώρα τι κάνουμε;» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του Βύρωνα Πολύδωρα. Στο 56 σελίδων βιβλίο του, εμμέσως πλην σαφώς, επιτίθεται σε αρκετούς.

Πρώτα στον Γιάννη Στουρνάρα για τους φόρους, λέγοντας: «οι φόροι δεν είναι λύση. Προπαντός οι έμμεσοι. Πώς είναι δυνατόν να εισπράττονται έμμεσοι φόροι από ανύπαρκτη κατανάλωση; Από βαθαίνουσα ύφεση; Και αν εισπραχθεί ΦΠΑ, ποιος ανίδεος, εξωπραγματικός και τρελός θα περίμενε να καταβληθεί υπέρ του κράτους και εις βάρος των παιδιών του μαγαζάτορα που λιμοκτονούν; Δεν είναι κάτι τέτοιο φορολογική συνείδηση και αλτρουισμός».

Ο πρώην υπουργός επιτίθεται και στα τηλεοπτικά πάνελ και βεβαίως σε εκείνους μετέχουν σε αυτά: «Εάν ετίθετο ως ζήτημα να αξιολογηθεί ποιοτικά ο πολιτικός λόγος ή ευρύτερα ο δημόσιος λόγος σήμερα, το βέβαιο συμπέρασμα φαίνεται να είναι πως η τηλεοπτική αδολεσχία των τριών τελευταίων χρόνων, της κρίσης και της ύφεσης, δεν βοηθάει ούτε στην ενημέρωση ούτε στην αλήθεια. Οι καταχθόνιοι εισήλασαν. Και υποβάλλουν μέσω τηλεοράσεως τους νέους τρόπους της νέας μόδας του life style και της showbiz».

 

Πηγή: Βηματοδότης 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ