Τα είπαν Δένδιας-Τζιτζικώστας

Τα είπαν Δένδιας-Τζιτζικώστας

Για την αναδιάρθρωση και αναδιοργάνωση της ΕΛ.ΑΣ συζήτησαν σε συνάντηση εργασίας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Ζήτησα από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας να εκφέρει τις απόψεις του για τα θέματα αναδιάρθρωσης και αναδιοργάνωσης της ΕΛ.ΑΣ ώστε ο σχηματισμός που θα προκύψει να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της κοινωνίας της ΠΚΜ. Παράλληλα συμφωνήσαμε να αναπτυχθεί μια διαρκής συνεργασία με την κατ’ ουσίαν σημαντικότερη περιφέρεια της χώρας, δεδομένου ότι η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα και είμαστε συνεχώς εκεί», σημείωσε ο κ. Δένδιας.

«Εξέφρασα στον υπουργό τις ανησυχίες μου για τα σοβαρά προβλήματα στελέχωσης που αντιμετωπίζει η Ελληνική Αστυνομία στην Κεντρική Μακεδονία και του επεσήμανα τις σημαντικές ελλείψεις σε εξοπλισμό που έχει το Σώμα, ζητώντας του ταυτόχρονα να μεριμνήσει για την ταχύτερη επίλυση του ζητήματος, καθώς αφορά άμεσα την προστασία των πολιτών», υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ