Χρυσοχοΐδης: Θα πεθάνει κόσμος από τη φτώχεια

Χρυσοχοΐδης: Θα πεθάνει κόσμος από τη φτώχεια

 

Πετυχημένα χαρακτηρίζει τα βήματα που ακολούθησε η ελληνική κυβέρνηση για την στήριξη και σταθεροποίηση της οικονομίας και για την αποφυγή της εξόδου από το ευρώ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αχελώος tv. Ωστόσο επεσήμανε ότι χρειάζονται πολλά βήματα ακόμα καθώς «η σταθεροποίηση είναι μια διαρκής προσπάθεια που γίνεται και δεν σταματάει με την καταβολή των δόσεων ή κάποιες ενθαρρυντικές δηλώσεις απ’ έξω».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, δήλωσε ότι είναι αναγκαίο να ληφθούν άμεσα αναπτυξιακά μέτρα προκείμενου να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, ενώ ανέφερε ότι η χώρα χρειάζεται άμεσα επενδύσεις και ιδιωτικοποιήσεις, προκειμένου «να μην υπάρξουν θύματα από την φτώχεια και ειδικότερα για να μην καταδικαστεί μια ολόκληρη γενιά νέων ανθρώπων».

Στη συνέχεια εξέφρασε την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση θα λύσει όλα αυτά τα προβλήματα μέσα στο επόμενο εξάμηνο με αποτέλεσμα την γρήγορη ανάκαμψη αντί της μακροχρόνιας ύφεσης, από την οποία «θα πεθάνουν πολλοί άνθρωποι από την φτώχεια και κοινωνικά μια ολόκληρη γενιά».

Τέλος, ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της τρικομματικής κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι παρά τα όποια προβλήματα θα «δώσει τελικά απάντηση», ενώ παράλληλα τάχθηκε υπέρ της στενής διαχείρισης του κυβερνητικού σχήματος από τον Αντώνη Σαμαρά.

 

 

Πηγή: Αχελώος tv

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ