Λαφαζάνης: «Δεν έγινε κανένα λάθος»

Λαφαζάνης: «Δεν έγινε κανένα λάθος»

 

«Εγώ δεν θεωρώ ότι έγινε κανένα λάθος, ούτε από την πλευρά του ΔΝΤ, ούτε φυσικά από την πλευρά της ΕΕ. Είναι συνήθης τακτική του ΔΝΤ γενικότερα, αφού καταστρέφει χώρες και περιοχές να ζητάει συγνώμη και να ομολογεί λάθη και παραλείψεις» είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM.

«Πολύ φοβούμαι ότι για ακόμα μια φορά η Ελλάδα γίνεται πειραματόζωο αντιπαραθέσεων με αποτέλεσμα οι επιπτώσεις και οι παρενέργειες να είναι επώδυνες για τη χώρα μας –ενώ αυτοί θα παίζουν τα δικά τους παιχνίδια» τόνισε ο κ. Λαφαζάνης , ενώ σε ό,τι αφορά την ΕΕ σημείωσε:

«Η ΕΕ από τότε που δημιουργήθηκε βαδίζει από το κακό στο χειρότερο. Οι εξελίξεις είναι ιδιαίτερα επώδυνες και αρνητικές, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Πολύ φοβούμαι ότι όλα αυτά που βλέπουμε να γίνονται σήμερα στο ευρωπαϊκό χώρο, γίνονται και εν όψει της μεγάλης διατλαντικής ζώνης ελεύθερου εμπορίου, η οποία προετοιμάζεται και η συνομιλίες επ’ αυτής έχουν εγκαινιαστεί ήδη».

 

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ