Πυρά Καμμένου κατά Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη

Πυρά Καμμένου κατά Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη

Στη σημερινή του ομιλία στη Σαλαμίνα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ανέφερε τα ακόλουθα σχετικά με το θέμα των επιστρατεύσεων, τη στάση της παρούσας συγκυβέρνησης και τη σχετική πρόταση νόμου που είχαν υποβάλλει το 2006 στη Βουλή ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και οι σημερινοί κοινοβουλευτικοί του εκπρόσωποι:

 «Σήμερα σας αποκαλύπτω την υποκρισία και το ψεύτικο προσωπείο της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη, που για όλα τα θέματα, με τελευταίο τις επιστρατεύσεις σε απεργούς, άλλα λένε τη μία και άλλα εφαρμόζουν την άλλη.

Στις 14 Απριλίου 2006, ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Βενιζέλος και οι σημερινοί κοινοβουλευτικοί του εκπρόσωποι κκ. Χρυσοχοΐδης και Χριστοφιλοπούλου είχαν υπογράψει και υποβάλλει στη Βουλή πρόταση νόμου με την οποία χαρακτήριζαν τις πολιτικές επιστρατεύσεις αδικαιολόγητες, ακόμη και αν υπάρχει απόφαση δικαστηρίου που κηρύσσει μία απεργία παράνομη και καταχρηστική.

 

Ερωτώ:

–              Τι έχει να πει τώρα ο κ. Βενιζέλος;

–              Εμμένει σε ότι έχει γράψει και υπογράψει εφτά χρόνια πριν και αν ναι, γιατί δεν βάζει βέτο στον κυβερνητικό του συνέταιρο κ. Σαμαρά;

–              Ή μήπως ως πολιτικός Ιανός, σήμερα που συγκυβερνά, τα αλλάζει και θεωρεί τις επιστρατεύσεις σωστές;

Ο άλλοτε λαλίστατος κ. Βενιζέλος προσπαθεί να παραστήσει τον ανήξερο στο θέμα των επιστρατεύσεων, πιστός ως φαίνεται στη γενικότερη συμφωνία της ομερτά που έχει συνάψει με τους κκ. Σαμαρά-Κουβέλη υπό την κηδεμονία της Τρόϊκα και των τοκογλύφων, Τώρα που τον φέρνουμε αντιμέτωπο με τον ίδιο του τον εαυτό, θα ανοίξει το στόμα του να πάρει θέση;»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ