Τι θα πουν Βενιζέλος-Κουβέλης σε Σαμαρά

Τι θα πουν Βενιζέλος-Κουβέλης σε Σαμαρά

 

Στις έξι το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση και ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης αναμένεται να θέσουν στον Πρωθυπουργό όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επέμεινε να γίνει η σημερινή σύσκεψη καθώς θέλει να θέσει εντόνως το θέμα του αγροτικού. Ο κ. Βενιζέλος θεωρεί, σύμφωνα με τον Real Fm, ότι υπάρχουν κάποια αιτήματα των αγροτών τα οποία πρέπει να διερευνηθούν. Διαχωρίζει τους αγρότες με τους εργαζομένους του ΜΕΤΡΟ και τους ναυτεργάτες, καθώς θεωρεί, ότι δεν έγινε διάλογος από την πλευρά της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τον Real Fm, ο κ. Βενιζέλος θα θέσει στον Αντώνη Σαμαρά και το θέμα της ιθαγένειας, διαμηνύοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα δεχθεί μόνο οριακές αλλαγές επί της απόφασης του ΣτΕ.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, σύμφωνα με τον Real Fm, αναμένεται στη σύσκεψη να διαχωρίσει τη θέση του αναφορικά με το θέμα της ιθαγένειας, ενώ θα ζητήσει περισσότερη ενημέρωση για την τρομοκρατία.

Ο Φώτης Κουβέλης θα βάλει επίσης στην ατζέντα το λεγόμενο κοινωνικό δίχτυ προστασίας, δηλαδή τις προτάσεις της ΔΗΜΑΡ για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ