Ξουλίδου: Ατυχής η δήλωση Κουράκη

Ξουλίδου: Ατυχής η δήλωση Κουράκη

Καταδικάζει την «ατυχή», όπως την χαρακτηρίζει, δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κουράκη, η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, σχετικά με την φορολόγιση του θρησκεύματος.

«Θεωρούμε ατυχή τη δήλωση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουράκη αναφορικά με την αναγραφή των Ελλήνων πολιτών του θρησκεύματός τους στις φορολογικές τους δηλώσεις έτσι ώστε να πληρώνονται μέσω αυτής της συγκεκριμένης φορολογίας οι ιερείς της εκκλησίας μας», τονίζει αρχικά η βουλευτής Θεσσαλονίκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων και στη συνεχίζει:

«Θα του διαφεύγει προφανώς ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία μας κατοχυρώνεται μέσω του Συντάγματος μας άρθρο 3 καθώς επίσης και τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών στο άρθρο 9».

Κλείνοντας η κ. Ξουλίδου, υπενθυμίζει στον κ. Κουράκη «ότι η Εκκλησία μας βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων πολιτών, στηρίζοντας τους καθημερινά με το έργο της, στους δύσκολους αυτούς καιρούς. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά και εγώ προσωπικά ως Ελληνίδα Πολίτης αλλά και θεολόγος καταδικάζουμε την ατυχή αυτή δήλωση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ