Στα άκρα η σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Στα άκρα η σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Στα άκρα βρίσκεται η σύγκρουση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά με αφορμή τις δηλώσεις του Χρήστου Καραγιαννίδη στο Kontra Channel.

 

“Ο κατά τα άλλα λαλίστατος κ. Σκουρλέτης και το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να απαντήσουν επί της ουσίας, μιλούν και πάλι για δήθεν διαστρέβλωση των θέσεων του κ. Καραγιαννίδη.

Εμείς, περισσότερο από τον κ. Σκουρλέτη, θα ευχόμασταν να είναι έτσι. Όμως, ο βουλευτής του τα είπε επί λέξει. Σημασία έχει αν η θέση αυτή εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα. Αν τον εκφράζει, προφανώς το κατανοούμε. Αν δεν τον εκφράζει, ας τον αποκηρύξει. Αλλά, επιτέλους, πάρτε θέση!”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του η ΝΔ και προσθέτει:

“Και επειδή έχετε και μανίες περί δήθεν διαστρεβλώσεων, επισυνάπτεται όλο το κείμενο για να διαλέξετε όποιο κομμάτι θέλετε”.

Διαβάστε το  απομαγνητοφωνημένο κείμενο που επισυνάπτει η ΝΔ 

 

 

Νωρίτερα, η ΝΔ σημείωνε σε ανακοίνωσή της ότι “Ο κ. Καραγιαννίδης εκφράζοντας, όπως λέει, τις θέσεις με τις οποίες κατέβηκε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, ζητάει την άμεση έξοδο της χώρας από το ΝΑΤΟ, την κρατικοποίηση οργανισμών, όπως ο ΟΤΕ και τη μονομερή διαγραφή του χρέους και, άρα, την έξοδό μας από την Ευρωζώνη”. «Η ΝΔ κρύβεται πίσω από τη διαστρέβλωση δηλώσεων» απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε εδώ περισσότερα

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ