Μαξίμου:Ούτε μέρα χαμένη

Μαξίμου:Ούτε μέρα χαμένη

 

Όλες οι προαπαιτούμενες δράσεις για την εκταμίευση των επόμενων δόσεων θα συζητηθούν αύριο, Πέμπτη, σε ευρεία σύσκεψη των γενικών γραμματέων όλων των υπουργείων.

Η κυβέρνηση έχει μπροστά της ένα ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα και, σύμφωνα με τη NET, το Μέγαρο Μαξίμου στέλνει το μήνυμα ότι καμία μέρα δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Η εφαρμογή των διατάξεων που περιλαμβάνεται στις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, θα βρεθούν στο επίκεντρο της αυριανής σύσκεψης, σύμφωνα με τη NET στην οποία θα προεδρεύσει ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών, Ιωάννης Μέργος και θα μετάσχουν και όλοι οι γενικοί  γραμματείς των συναρμόδιων υπουργείων .

Το Μέγαρο Μαξίμου διαμηνύει, σύμφωνα με πληροφορίες της NET, ότι η εφαρμογή των υποχρεώσεων που έχουν αναληφθεί από την Ελλάδα, δεν πρέπει να καθυστερήσουν ούτε λεπτό έτσι ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα για τις επόμενες δόσεις.

Αύριο οι γενικοί γραμματείς θα εξετάσουν λεπτομερώς τις διατάξεις των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου προκειμένου να δουν αν κάτι έχει καθυστερήσει και θα χτυπήσουν «καμπανάκι» ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ