• Μήνυσε τη Χρυσή Αυγή ο Δήμος Πειραιά

  1:46 μμ, Κυριακή 23 Δεκ 2012 1:46 μμ, Κυριακή 23 Δεκ 2012

  Μήνυσε τη Χρυσή Αυγή ο Δήμος Πειραιά

  Την έντονη αντίδραση του δημάρχου Πειραιά, προκάλεσε η χθεσινή απόφαση του κόμματος της «Χρυσής Αυγής» να προχωρήσει στη διανομή τροφίμων στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, χωρίς να έχει ζητήσει σχετική άδεια. Ο δήμαρχος Πειραιάς μάλιστα έδωσε εντολή στον αντιδήμαρχο Ευστάθιο Κωσταντούζο, να καταθέσει μήνυση.

  «Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι στον Πειραιά λειτουργούν οι Νόμοι και οι Κανόνες μιας ευνομούμενης πόλης. Κανείς και με κανένα πρόσχημα δεν μπορεί να παρανομεί και να καταλαμβάνει χώρους που ανήκουν στον δήμο» δήλωσε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και προσέθεσε ότι «τα κόμματα εάν θέλουν να ασκήσουν κοινωνική πολιτική συμπληρωματικά, μπορούν να το πράττουν σε δικούς τους χώρους ή σε άλλους αφού πρώτα ζητηθεί άδεια».

  «Κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι με πρόσχημα τη φτώχεια των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την κρίση, μπορούν να στήνουν φιέστες και να τους υποβάλουν σε διαδικασίες που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια τους», τονίζεται σε ανακοίνωση του δήμου Πειραιά και αναφέρεται ότι «ο δήμος Πειραιά και η Εκκλησία της πόλης φροντίζουν καθημερινά και όχι ευκαιριακά και για το θεαθήναι, χιλιάδες πολίτες που έχουν ανάγκη για ένα πιάτο φαγητό και για είδη πρώτης ανάγκης, χωρίς να εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο και τη δυστυχία».

  "Το πολιτικό κατεστημένο τρομοκρατημένο από την αλματώδη άνοδο και εδραίωση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία αντιδρά με σπασμωδικές κινήσεις, προσπαθώντας να εμποδίσει τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους Έλληνες, την δέσμευσή μας δηλαδή να επιστρέψουμε τα λεφτά του ελληνικού λαού στους κατόχους του" σημειώνει σε ανακοίνωσή η Χρυσή Αυγή.

  Η Χρυσή Αυγή επισημαίνει ότι «στη χθεσινή εορταστική διανομή στον Πειραιά που προσήλθαν δοκιμαζόμενοι Έλληνες, ένας αστυνομικός όντως ζήτησε απο τα μέλη να μετακινηθούν από το σημείο αλλά σε ερώτηση "πού να πάνε, για να εξυπηρετήσουνε τους χιλιάδες Έλληνες συμπολίτες" δεν πήραμε καμία απάντηση».

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα