Έντονη αντίδραση Σαχινίδη για την απόφαση Μαυραγάνη

Έντονη αντίδραση Σαχινίδη για την απόφαση Μαυραγάνη

“Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου  Οικονομικών προχώρησε σε μετακινήσεις στελεχών, αντικατάσταση Προϊσταμένων Δ/νσεων και Υποδ/νσεων, καθώς και σε πλήρωση κενών θέσεων σε κρίσιμους τομείς του ελεγκτικού και φοροεισπρακτικού μηχανισμού”, δηλώνει ο Φίλιππος Σαχνινίδης αναφερόμενος στην απόφαση του Γιώργου Μαυραγάνη για αλλαγές 107 διευθυντών και υποδιευθυντών ΔΟΥ, 58 προϊσταμένων τμημάτων αλλά τριών στελεχών του ΣΔΟΕ.

“Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι επιλογές των προσώπων  όφειλαν να γίνουν με βάση το νέο θεσμικό πλαίσιο που θεσπίζει κριτήρια και αξιολογεί τις επιδόσεις των στελεχών σε σχέση και με τους στόχους που τους έχουν τεθεί”, επισημαίνει ο κ. Σαχινίδης, υπογραμμίζοντας ότι “κάθε άλλη διαδικασία επιλογής  συνιστά οπισθοδρόμηση σε πρακτικές και αντιλήψεις που είναι καταδικασμένες στη συνείδηση των πολιτών και ευθύνονται για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα”.

 

“Το ΠΑΣΟΚ είχε εγκαίρως επισημάνει ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε συζητήσεις που θα αφορούν επιλογές  προσώπων και ότι επιθυμούσε οι τοποθετήσεις να γίνουν βάσει αξιολογήσεων. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε”, καταλήγει ο κ. Σαχινίδης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ