“Οι οίκοι αξιολόγησης παίζουν πολιτικά παιχνίδια”

“Οι οίκοι αξιολόγησης παίζουν πολιτικά παιχνίδια”

 

“Δεν θα έρθει ανάπτυξη αν δεν διαγραφεί μεγάλο μέρος του χρέους , δεν σταματήσει η πολιτική της λιτότητας και δεν εκπονηθεί εθνικό σχέδιο για την ανάπτυξη”, είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης.

Ο κ. Στρατούλης, αναφερόμενος στην αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας, από τον οίκο Standard & Poor’s , είπε ότι «οι οίκοι αξιολόγησης παίζουν πολιτικά παιχνίδια και είναι απατεώνες με γραβάτες».

Για το «χαράτσι» της ΔΕΗ, ανέφερε ότι «δεν μπορεί κανείς πολίτης να γλυτώσει από πουθενά», αφού τα τρία τελευταία χρόνια «υπάρχει χαώδης μείωση των μισθών και των συντάξεων».

Για την επίθεση που δέχθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο, είπε: «εγώ είπα αυτό που μου είπαν. Μου είπαν είμαστε από τη Χρυσή Αυγή, θα πληρώσεις για τον «συνωστισμό στη Σμύρνη». Φώναξα και με έσωσαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ. Δεν είπα ότι το οργάνωσε η Χρυσή Αυγή, είπα αυτό που μου δήλωσαν».

Για τις δηλώσεις της βουλευτού κ. Ιωάννας  Γαϊτάνη, σε Σκοπιανή εφημερίδα  είπε ότι «αυτές είναι προσωπικές της απόψεις και όχι του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καθαρές θέσεις για την ονομασία των Σκοπίων», κατέληξε.

 

Ακούστε το ηχητικό: 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ