Παραιτείται από το ΠΑΣΟΚ ο Αηδόνης;

Παραιτείται από το ΠΑΣΟΚ ο Αηδόνης; 

 

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

 

Με έναν – ακόμη – βουλευτή… λιγότερο θα βρεθεί από σήμερα το ΠΑΣΟΚ, μετά την παρουσία του Χρήστου Αηδόνη στην ομιλία του Ανδρέα Λοβέρδου στην… Καλαμάτα!

Η Ιπποκράτους, δεν θέλησε να διαγράψει χθες τον βουλευτή Δράμας, παρά τις σχετικές εισηγήσεις που υπήρχαν στον Πρόεδρο του κόμματος, αλλά να μεταφέρει σε αυτόν το βάρος της ευθύνης να ξεκαθαρίσει τη θέση του, αν είναι δηλαδή με το ΠΑΣΟΚ ή τον… Λοβέρδο! Ο Γραμματέας της ΚΟ Γιάννης Μανιάτης, που έως αργά χθες συμμετείχε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» για την ανάπτυξη, αναλαμβάνει κατά κύριο λόγο τη συνεννόηση.

Σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων, ώστε να μην φανεί ότι διαγράφει κάποιον επειδή συμμετείχε σε μια εκδήλωση, η Ιπποκράτους – αναφερόμενη στη ρήση Αηδόνη ότι ήρθε η ώρα για ρήξεις – δήλωνε ότι το «ρήξη» το άκουσε με «ξ» και όχι με «ΚΣ», δεδομένου ότι η κίνηση Λοβέρδου ονομάζεται ΡΙΚΣΣΥ. Ανεπισήμως, ωστόσο, έκανε λόγο για «στημένο παιχνίδι» από τον Α. Λοβέρδο, στον οποίο κηρύχθηκε πόλεμος.

Ενδιαφέρον έχει η απάντηση που θα δώσει ο Χρ. Αηδόνης στον Γ. Μανιάτη και σε άλλα στελέχη της Ιπποκράτους. Αν, δηλαδή, θα παραδεχθεί ότι συμπορεύεται με τον Α. Λοβέρδο, αποχωρώντας ή διαγραφόμενος από το ΠΑΣΟΚ, ή αν θα προσποιηθεί ότι εξακολουθεί να ανήκει στο ΠΑΣΟΚ του Ευ. Βενιζέλου και με την Ιπποκράτους να προσποιείται ότι το… πιστεύει! Ο ίδιος, ωστόσο, αφήνει ευθέως να εννοηθεί ότι έχει επιλέξει το δρόμο του. «Αυτά είναι κωμικά ερωτήματα και σε κωμικά ερωτήματα δεν απαντώ» δηλώνει στο Real.gr που επικοινώνησε αργά χθες το βράδυ μαζί του.

Σε αυτή τουλάχιστον τη φάση πάντως δεν φεύγει άλλος βουλευτής από το ΠΑΣΟΚ προς την ΡΙΚΣΣΥ.

 

Πηγή: real.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ