Επίθεση Πεταλωτή στον ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση Πεταλωτή στον ΣΥΡΙΖΑ

“Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ σε αγαστή συνεργασία με τους φασίστες της χρυσής αυγής οργάνωναν αντιεκδήλωση στην κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Αργυρούπολη, προφανώς δεν φανταζόταν ότι σε λίγο διάστημα τη βία που εξέθρεψε και ο ίδιος θα την υποστεί από τους πρώην συγκατοίκους του στην πλατεία Συντάγματος”, αναφέρει σε ανάρτησή στο προφίλ του στο Facebook o πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, σχολιάζοντας την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης. 

“Αν έγιναν τα πράγματα όπως τα ισχυρίζεται ο κ.Στρατούλης, τότε ίσως οι νεοναζιστές που τον χτύπησαν, ήταν κάποιοι από αυτούς που χειριζόταν με χειρουργική ακρίβεια τα λέιζερ προς το πρόσωπό μου τότε. Και σίγουρα πολλοί απο αυτούς που οδύρονται σήμερα ήταν σύντροφοί του στα πεζοδρόμια της Αργυρούπολης, που απαιτούσαν με τον πλέον βίαιο και οργανωμένο τρόπο το ‘κρέμασμα των προδοτών’ “, γράφει ο κ. Πεταλωτής αναφερόμενος στην επίθεση που είχε δεχθεί ο ίδιος στο 1ο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, τον Ιούνιο του 2011.

“Χαρακτηριστική η τότε ανακοίνωση του ΣΥΝ που μιλάει “για κλίμα δυσφήμισης σε βάρος των αυθόρμητων κινητοποιήσεων των αγανακτισμένων πολιτών”. Ολως τυχαίως με τον ίδιο τρόπο η νεοναζιστική οργάνωση σήμερα μιλάει για “συκοφαντική δυσφήμισή της”.

Η βία θα είναι πάντοτε βία και πάντα καταδικαστέα με πράξεις απο την δημοκρατική κοινωνία. Αυτοί που αρνούνταν να την καταδικάσουν έστω και λεκτικά επί τρία χρόνια, γιατί απλούστατα την υπέθαλπταν και πολλές φορές την οργάνωναν, είναι συνυπεύθυνοι για τη σημερινή της έξαρση αλλά και δυστυχώς για όλους μας και για την αυξανόμενη μελλοντική.

Έστω και τώρα ας την σταματήσουμε”, καταλήγει ο κ. Πεταλωτής.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ