Ζώης:Θα επανέλθουμε…

Ζώης:Θα επανέλθουμε…

 

“Θα ανασυνταχτούμε και θα επανέλθουμε”, δηλώνει μέσω Twitter ο Χρήστος Ζώης ο οποίος ως γνωστόν έχει παραιτηθεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο κ. Ζώης αφήνει με διαδοχικά tweets αιχμές για τους χειρισμούς που έγιναν στους Ανεξάρτητους Έλληνες, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερη σκληρή γλώσσα.

 

“Ένα επαναλαμβανόμενο ψέμα γίνεται αλήθεια, έλεγε ο Λένιν. Όποιος όμως λέει ψέματα πρέπει νά´χει και καλή μνήμη. Αλλιώς σε παίρνουν χαμπάρι”, γράφει ο κ. Ζώης και συνεχίζει:

“Θα ανασυνταχτούμε και θα επανέλθουμε. Με σοβαρότητα, συνέπεια και περιεχόμενο. Δε χαρίζουμε τους αγώνες μας. Τους χαρίζουμε μόνο την επιδότηση.

Θα επανέλθουμε, χωρίς “μπροστινούς” και” πισινούς” που να ενδιαφέρονται κρυμμένοι στις σκιές για μας. Γιατί τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να τα εγκαταλείψουμε στα χέρια επιπόλαιων και παρορμητικών χαβαλέδων. Που αγωνιούν για την Ελλάδα δέκα μήνες το χρόνο και δύο κάνουν διακοπές.

Αυτό που εγκαταλείψαμε είναι η ελαφρότητα και η εσκεμμένη γραφικοποίηση του αγώνα μας. Αρκετό κόσμο στείλαμε σε ΣΥΡΙΖΑ και Χ.Α. Ως εδώ. Τέλος”.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ