Κόντρα Άδωνι-Καπερνάρου για τον Καμμένο

Κόντρα Άδωνι-Καπερνάρου για τον Καμμένο

 

Κόντρα μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Βασίλη Καπερνάρου ξέσπασε με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, ότι «ο κ. Καμμένος είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης στην πολιτική, των τελευταίων δέκα χρόνων».

«Δεν μπορώ να δείξω κανένα σεβασμό σε έναν άνθρωπο που κάνει πολιτική καριέρα ονοματίζοντας τους πολιτικούς του αντιπάλους προδότες και πουλημένους», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι «τον προκαλώ όποτε θέλει να εμφανιστεί μαζί μου στην τηλεόραση και να αποδειχθεί αν αυτό που είπα είναι υπερβολή ή όχι».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Καρπερνάρος απάντησε: «Δεν θα πέσω στο επίπεδο του Γεωργιάδη», με τον βουλευτή της ΝΔ να ανταπαντά, «Πέσε στο επίπεδο του Καμμένου».

«Ο κ. Γεωργιάδης έχει αποδείξει ότι το σκυλί γαβγίζει εκεί που τρώει. Αν ο Καμμένος είναι καραγκιόζης, ο Σαμαράς είναι Χατζηαβάτης», συμπλήρωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Αναφερόμενος στην μήνυση που είχε προαναγγείλει ο κ. Καμμένος ότι θα κάνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το non paper, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι «είναι ψεύτης και δεν την έκανε. Παρακαλούσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να τον κάνει υπουργό Άμυνας. Είπε ότι θα κάνει μήνυση και τώρα κάνει την πάπια».

 

  Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ