Παναγούλης:Ανιστόρητος ο Σαμαράς

 Παναγούλης:Ανιστόρητος ο Σαμαράς

 

«Πυρά» κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει ο Στάθης Παναγούλης, με αφορμή τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού για τους εργαζομένους της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Ο Πρωθυπουργός ερωτηθείς, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής, για τις πρόσφατες δηλώσεις στελεχών της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ανέφερε ότι «οι προνομιούχοι τρομοκρατούν γιατί χάνουν τα προνόμια τους. Και να είναι σίγουροι ότι θα τα χάσουν. Εμείς προχωράμε». Και χρησιμοποιώντας μία ρήση Γεώργιου Παπανδρέου είπε: «τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες».

«Πλήρη άγνοια έχει ο Αντώνης Σαμαράς, για την νεότερη πολιτική ιστορία του τόπου μας και αυτό αποδεικνύεται με τις σημερινές δηλώσεις του εναντίον των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ», αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τον κ. Σαμαρά «ανιστόρητο».

Ο κ. Παναγούλης τονίζει ότι «ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε μια φράση του Γέρου της Δημοκρατίας, εναντίον εργαζομένων, ενώ ο Γεώργιος Παπανδρέου  είπε αυτή τη παραπάνω φράση για το παρακράτος της τότε δεξιάς δηλ. την ΕΡΕ, το 1961, που στρεφόταν ( όπως και η σημερινή ) εναντίον των εργαζομένων».

«Σήμερα η νεοδεξιά του Αντώνη Σαμαρά, χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους με την ΕΡΕ του 1961 και το παρακράτος της. Ας μην ξεχνάμε και την δολοφονία του αγωνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη. Ο ανιστόρητος Αντώνης Σαμαράς στρέφεται με την παραπάνω φράση εναντίον της παράταξής του, εναντίον της δικής του δεξιάς», επισημαίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ