ΠΑΣΟΚ:Προβοκάτσια η ανακοίνωση των απλήρωτων

Προβοκάτσια χαρακτηρίζουν συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου την ανακοίνωση απλήρωτων εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ, στην οποία προτείνουν, για να πληρωθούν, να πουλήσουν τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ τις βίλες και τα κότερα.

Στο ΠΑΣΟΚ έψαξαν ανάμεσα στους εργαζόμενους και βρήκαν ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν προέρχεται από εκείνους που εργάζονται στο κεντρικό κτίριο του κόμματος στην οδό Ιπποκράτους. Μερικοί απο τους εργαζόμενους αυτούς λένε, σύμφωνα με το egiakoumis.com ότι η ανακοίνωση αυτή τους ενοχλεί γιατί επιβαρύνει την κατάσταση.

Οι υποψίες πέφτουν σε εκείνους που είχαν προσληφθεί επί προεδρίας του Γιώργου Παπανδρέου και εργάζονται απλήρωτοι βέβαια στην περιφέρεια. Σημειώνεται ότι γύρω στο 2006, ο κ. Παπανδρέου ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έλαβε την απόφαση να προσληφθούν σε κάθε νομό σε όλη τη χώρα και από ένας εργαζόμενος σε κάθε νομαρχιακή επιτροπή ή περιφερειακή οργάνωση.

Σήμερα ο μισθός των εργαζομένων στο ΠΑΣΟΚ  είναι κατά μέσο όρο 750 ευρώ. Στο ΠΑΣΟΚ υπολογίζουν ότι δεν θα παίρνουν μισθό όλοι οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι-60 περίπου στον αριθμό-γι αυτό και πέφτουν οι υποψίες σε μερικούς από αυτούς.

Πηγή:egiakoumis.com

Διαβάστε επίσης