Συνάντηση Βενιζέλου-Κουβέλη με Δημάρχους

Συνάντηση Βενιζέλου-Κουβέλη με Δημάρχους

 

Συνάντηση με το προεδρείο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), είχε σήμερα 12 Δεκεμβρίου 2012, στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής, Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

Ο κ. Βενιζέλος, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο της αυτοδιοίκησης σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που ζούμε σήμερα και τόνισε ότι πρέπει ο θεσμός να κρατηθεί ζωντανός.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ από την πλευρά του, αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σημείωσε ότι ουσιαστικά λειτουργεί υποκαθιστώντας σε κρίσιμους τομείς την απουσία του κοινωνικού κράτους. Ο ίδιος, τόνισε ότι η στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι αναγκαία με δεδομένη την πρωταγωνιστική του θέση στη λειτουργία του πολιτικού συστήματος.

Στη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε και η ανάγκη οικονομικής στήριξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης λαμβάνοντας υπόψη τις δημοσιονομικές συνθήκες, που βιώνει η χώρα.

Στη συνάντηση εκ μέρους της ΚΕΔΕ παραβρέθηκαν οι: Κώστας Ασκούνης, Γιάννης Κουράκης, Απόστολος Κοιμήσης, Δημήτρης Τσιαντής, Γιάννης Μουράτογλου, Κωνσταντίνος Τζανακούλης, Γιώργος Ιωακειμίδης και Σπύρος Τζόκας.  

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ