Κουκουλόπουλος:”Λοβέρδος,όπως Αβραμόπουλος”

Κουκουλόπουλος:”Λοβέρδος,όπως Αβραμόπουλος”

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Αθήνα 9.84 ο στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου Πάρις Κουκουλόπουλος, παρομοιάζει το εγχείρημα του Ανδρέα Λοβέρδου με εκείνο του Δημήτρη Αβραμόπουλου όταν δημιούργησε το ΚΕΠ.

Ερωτηθείς από το δημοσιογράφο για τον Ανδρέα Λοβέρδο, το εγχείρημα του οποίου, σύμφωνα με δημοσκόπηση, το 18% των πολιτών βλέπουν ευμενώς, ο κ. Κουκουλόπουλος απάντησε:

«Και του κου Αβραμόπουλου την έβλεπε ευμενώς ανάλογο ποσοστό, αλλά αυτό το κόμμα δεν υπήρξε ποτέ. Τίποτα δεν σημαίνει αυτό».

 

“Είδαμε τις προηγούμενες μέρες, έξι κινήσεις του σοσιαλδημοκρατικού χώρου να μαζεύονται, να διαβουλεύονται, να δουν τι μπορεί να γίνει. Είδαμε και την κίνηση του κυρίου Λοβέρδου. Σημαίνει ότι όλος αυτός ο κόσμος, σε επίπεδο στελεχών τουλάχιστον, δεν εμπιστεύεται το ΠαΣοΚ ως γνήσιο εκφραστή του χώρου αυτού και αναζητάει κάτι άλλο”, συνέχισε ο δημοσιογράφος και ο κ. Κουκουλόπουλος τόνισε :

 

«Ακριβώς εδώ είναι η πολιτική μυωπία… Πριν από δύο μήνες παρακολουθούσαμε όλοι τον καλπασμό -υποτίθεται- του κου Σαμαρά που έβρισκε και έδαφος μάλιστα σε στελέχη του ΠαΣοΚ, που εξέφραζε την επιθυμία του να ανοιχτεί προς το κέντρο, κ.λπ…. Αυτές οι απόψεις είναι τουλάχιστον αφελείς, διότι στο κυβερνητικό της τόξο, κάθε σοβαρής χώρας, υπάρχουν δύο εκδοχές, η συντηρητική και η σοσιαλδημοκρατική…».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ