Απάντηση Στρατούλη στο ΚΚΕ

Απάντηση Στρατούλη στο ΚΚΕ

 

Άμεση ήταν η απάντηση του Δημήτρη Στρατούλη, στην ανακοίνωση του ΚΚΕ, μέσω της οποίας το Κουμουνιστικό Κόμμα διαψεύδει ότι συμφώνησε με την τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ

«Όπως φαίνεται και από την τοποθέτηση της βουλευτού του ΚΚΕ, που παραθέτει το ίδιο το κόμμα της, δεν συμφωνεί με την απόλυση αυτών των εργαζομένων στο ΙΚΑ. Αυτό ήταν και το αντικείμενο και το αίτημα της τροπολογίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ», αναφέρει ο Δημήτρης Στρατούλης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «τα πρακτικά της συζήτησης στη Βουλή είναι στη διάθεση του καθένα και μπορεί να διαπιστώσει ότι δεν κάναμε καμία λαθροχειρία σε βάρος της θέσης τους, απλά είπαμε την αλήθεια ότι δηλαδή συμφώνησαν μαζί μας να μην απολυθούν αυτοί οι εργαζόμενοι από το ΙΚΑ, θέλοντας να εντείνουμε την πίεση προς την κυβέρνηση για να δώσει λύση. Για αυτό και δεν κατανοούμε την ένταση της επίθεσης του ΚΚΕ εναντίον μας».

«Δεν είναι της ώρας οι ενδοαριστερές αντιπαραθέσεις», υποστηρίζει ο κ. Στρατούλης, «και μάλιστα για ζητήματα που φαίνεται να υπάρχει κοινή άποψη, αλλά οι κοινές αποτελεσματικές πρωτοβουλίες για να λυθεί αυτό το μεγάλο πρόβλημα, για το οποίο είναι από ημέρες στους δρόμους των αγώνων οι εργαζόμενοι του ΙΚΑ», προσθέτει.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ επανακατέθεσε σήμερα εμπρόθεσμα και βελτιωμένη αυτή την τροπολογία, παίρνοντας υπόψη και τις παρατηρήσεις του ΚΚΕ, σε σχετικό νομοσχέδιο του Υπουργείο Εργασίας, που αρχίζει να συζητιέται στη Βουλή την επόμενη Πέμπτη καταρχήν στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή και εν συνεχεία στην Ολομέλεια και καλούμε και το ΚΚΕ να συμβάλλει στην αναγκαία πίεση προς την κυβέρνηση για να την αποδεχτεί», τονίζει ο κ. Στρατούλης.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ