Το φορολογικό οδηγεί σε νέα σύσκεψη

Το φορολογικό οδηγεί σε νέα σύσκεψη

 

Οι ενστάσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο καθώς και η αδυναμία συμφωνίας του Γιάννη Στουρνάρα με τους εκπροσώπους των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, επισπεύδουν τη νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Σύμφωνα με τον Real Fm, την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η τελευταία σύσκεψη του Γιάννη Στουρνάρα με τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, προκειμένου να συζητήσουν για τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει ο υπουργός Οικονομικών στο φορολογικό.

Στο Μέγαρο Μαξίμου, θεωρούν ότι η συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με τους εκπροσώπους ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, δύσκολα θα καταλήξει σε συμφωνία, γεγονός που επισπεύδει την νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη, σύμφωνα με πληροφορίες του Real Fm, δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή. Στην ατζέντα θα βρεθεί το φορολογικό νομοσχέδιο αλλά και η Ιθαγένεια, με το Μέγαρο Μαξίμου να προειδοποιεί ότι αν δεν υπάρξει σύντομα νέος νόμος, θα ισχύσει ο προηγούμενος από εκείνον του νόμου Ραγκούση, που είναι πολύ πιο σκληρός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ