Κοππά:”Ακούμε πολλά, δεν είδαμε τίποτα”

Κοππά:”Ακούμε πολλά, δεν είδαμε τίποτα”

 

Η επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Μαριλένα Κοππά μίλησε στο Αχελώος tv για τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβεί η κυβέρνηση για να αλλάξει το οικονομικό κλίμα στη χώρα καθώς και την ανάγκη για «σύγκλιση όλων των κεντροαριστερών δυνάμεων και την ουσιαστική συνένωση».

«Μετά την μεγάλη εκλογική ήττα  η κεντροαριστερές δυνάμεις χρειάζεται η δημιουργία ενός σταθερού διαλόγου για την προγραμματική σύγκλιση όλων των κεντροαριστερών δυνάμεων και ουσιαστική συνένωση δυνάμεων χωρίς προαπαιτούμενα αλαζονείες και αποκλεισμούς. Η διαδικασία θα δείξει τα όρια του σχηματισμού  της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ και εάν θα μπορέσουν να οργανώσουν τον χώρο η θα δημιουργηθεί κάτι τρίτο»  σημείωσε η κ. Κοππά και συνέχισε λέγοντας:

 «Ανάπτυξη . Δυστυχώς τους μήνες αυτούς που έχουμε την Κυβέρνηση του κ.  Σαμαρά  με την στήριξη των δυο κομμάτων, ακούσαμε πολλά για ανάπτυξη και δεν είδαμε τίποτα, ακούσαμε πολλά για διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και δεν είδαμε τίποτα, πέραν από το πολυνομοσχέδιο ελάχιστα νομοθετήματα πέρασαν στην βουλή.

Άρα ταχύτητα στις διαρθρωτικές αλλαγές οι οποίες  θα ελαφρύνουν τα μέτρα σε βάρος μισθωτών συνταξιούχων, όχι όμως  στα λόγια, όχι ανάπτυξη σαν ένα άδειο πουκάμισο αλλά συγκεκριμένα μέτρα που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και θα δώσουν μια προοπτική στον τόπο και στην νεολαία που  επιλεγεί αυτή την στιγμή τον δρόμο της μετανάστευσης.»

 

Δείτε το Βίντεο:

 

 

 

Πηγή: Αχελώος tv

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ