Λοβέρδος:Εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ, αν…

Λοβέρδος:Εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ, αν…

 

Την άποψη ότι «αν δεν γίνουν ριζοσπαστικές αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές θα βρεθεί εκτός Βουλής» εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ασκεί κριτική στην τρικομματική κυβέρνηση και δηλώνει ότι δεν θα συμμετάσχει στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στέλνει μήνυμα στον Ευάγγελο Βενιζέλο λέγοντας ότι «αν προσκαλείς άλλες δυνάμεις να μοιραστούν τα βάρη και τα βαρίδια του κόμματός σου, τότε δεν θα προσέλθει κανείς».

«Ένα κόμμα όταν δεν έχει στρατηγική και τακτική σε τόσο σκληρές συνθήκες καταστρέφεται», τονίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής», προσθέτοντας ότι «στο ΠΑΣΟΚ πρέπει να αναγνωρίσουμε την πραγματικότητα. Είμαστε σε δρόμο καταστροφής και γι’ αυτό χρειάζονται ριζοσπαστικές αλλαγές».

Ο πρώην υπουργός ασκεί κριτική και στην τρικομματική κυβέρνηση, ζητώντας να παρουσιάσει σχέδιο απεγκλωβισμού της οικονομίας από το κράτος και να το εφαρμόσει αμέσως, αν και δηλώνει ότι τη στηρίζει και θα τη στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, επειδή «πρέπει να διατηρηθεί στη ζωή όσο γίνεται περισσότερο».

 

 

Πηγή: ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ