Ποιοι είπαν “ναι” και ποιοι “όχι” στον Βενιζέλο

Ποιοι είπαν “ναι” και ποιοι “όχι” στον Βενιζέλο

 

Μεγάλη σημασία αποδίδει το περιβάλλον του Βαγγέλη Βενιζέλου στην σημερινή πρώτη συνεδρίαση της ΚΟΕΣ γιατί από αυτή θα εξαρτηθεί το πως θα πάει η πρόσκληση Βενιζέλου στα στελέχη που εδώ και μήνες έχουν ρίξει πίσω τους «μαύρη πέτρα».

Θέλουν να δουν αν τελικά, θα επιστρέψουν πίσω όσοι έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ η αδράνησαν έτσι ώστε να πουν στη συνέχεια ότι η πόρτα που άνοιξε ο πρόεδρος του κόμματος ήταν διάπλατη.

Ποιοι είπαν ναι στην πρόσκληση Βενιζέλου

Στην συνεδρίαση η οποία θα είναι πανηγυρική, με ανάλογες όμως δόσεις αυτοκριτικής, θα είναι πάρων, ο Δημήτρης Ρέππας, ο Χρήστος Παπουτσής που είχαν πρόσφατα συνάντηση μεταξύ τους, ο κ. Πάγκαλος που του απάντησε με email o κ. Βενιζέλος για να τον ευχαριστήσει που αποδέχθηκε την πρόσκληση, ενώ στην περίπτωση του Α. Λοβέρδου έβαλε τον κ. Μανιάτη να του πει ότι δεν γίνεται συνεδρίαση της ΚΟ , ο κ. Σωκράτης Ξυνίδης, ο επίσης γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, ενώ παρόντες θα είναι ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου πρώην υπουργός του Γιώργου Παπανδρέου, ο Παύλος Γερουλάνος , ο Μανόλης Όθωνας, Μιχάλης Τιμοσίδης, και ο Γιώργος Πεταλωτής που από ότι λέει, θα ήθελε αν υπήρχε χρόνος να μιλήσει για όλα όσα έγιναν από τις εκλογές και μετά.

Ποιοι είπανε όχι στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Τις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τα στελέχη που χρειάστηκαν ειδικό χειρισμό τις έκανε ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος. Όλες τις άλλες ο κ. Π. Κουκουλόπουλος. Ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ, μίλησε με στελέχη του κόμματος του που αδρανοποιήθηκαν, εξαιτίας και των δύο πλευρών, αλλά όπως κατάλαβε δύσκολα θα έβλεπε στο χώρο της συνδιάσκεψης, την Άννα Διαμαντοπούλου, τη Βάσω Παπανδρέου, αλλά και τέσσερις ευρωβουλευτές : Μαριλένα Κοππα , Άννη Ποδηματά, Σπύρο Δανέλλη και Κρίτωνα Αρσένη, ενώ δεν ειδοποιήθηκε από κανέναν , η πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του Γιώργου , Ηλίας Μόσιαλος.

Οπωσδήποτε, δεν θα είναι στη συνδιάσκεψη της ΚΟΕΣ , ο Κώστας Σκανδαλίδης, ούτε ο Γιάννης Ραγκούσης που ο πρώτος διαγράφηκε από την Κ.Ο και ο δεύτερος παραιτήθηκε και αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ μόνος του . Θα είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος που θα μιλήσει στην περίπτωση που υπάρξει χρόνος και για τους βουλευτές.

Η διαδικασία προβλέπει ομιλία του κ. Βενιζέλου, στη συνέχεια του κ. Κουκουλόπουλου και μετά τέσσερις ώρες διαδικασία με ομιλίες άλλων στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί γύρω στις πέντε το απόγευμα με δευτερολογία του Ευάγγελου Βενιζέλου.

 

 

Πηγή: egiakoumis.com

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ