Βενιζέλος:Θα κερδίσουμε το στοίχημα

Βενιζέλος:Θα κερδίσουμε το στοίχημα

 

«Νέα αφετηρία» για την Ελλάδα, χαρακτηρίζει την απόφαση του Eurogroup ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

«Η Ελλάδα δεν έχει άλλο δρόμο παρά να ξαναβρεί τη δυναμική της και την προοπτική της», αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζοντας ότι «μας χρειάζεται ένας μεγάλος εθνικός στόχος, ο οποίος φαίνεται τετριμμένος αλλά είναι επαναστατικός: κανονικό κράτος, κανονική οικονομία, κανονική κοινωνία».

«Από δω και πέρα, εναπόκειται σε εμάς να αξιοποιήσουμε το πλαίσιο της συμφωνίας και να οργανώσουμε τις εσωτερικές προϋποθέσεις της εθνικής ανάκαμψης. Πρώτη προϋπόθεση είναι να έχουμε μια κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας, που λειτουργεί συντονισμένα, με σταθερότητα και προοπτική, με καθαρούς κανόνες λειτουργίας», επισημαίνει ο κ. Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι «χρειάζεται υπομονή και συστηματική δουλειά προκειμένου η Ελλάδα να γίνει και πάλι αυτοδύναμη και ουσιαστικά ισότιμη στη Ευρώπη».

«Έχουμε ως τόπος και την αναγκαία ευελιξία και την ικανότητα. Μπορούμε να κερδίσουμε το ιστορικό αυτό στοίχημα», καταλήγει ο κ. Βενιζέλος.

Πηγή: Τα Νέα 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ