Τσίπρας:Βαφτίζουν λύση την υπεκφυγή

Τσίπρας:Βαφτίζουν λύση την υπεκφυγή

 

«Όσο η ύφεση καλπάζει, τα ημίμετρα για το χρέος θα διαρκούν το πολύ τρεις μήνες», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στα «ΝΕΑ».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει, σχολιάζοντας την απόφαση του Eurogroup για την Ελλάδα, ότι «ελάχιστο πατριωτικό καθήκον μιας συγκυβέρνησης με λαϊκή εντολή τη επαναδιαπραγμάτευση και την απαγκίστρωση από το Μνημόνιο είναι να μην αποδεχθεί την επανάληψη των ίδιων ολέθριων επιλογών. Να μην αποδεχθεί το «πατριωτικό» πλιάτσικο στα υπολείμματα των αποθεματικών των Ταμείων για την επαναγορά ομολόγων, ως προεκλογικό δώρο στην κυρία Μέρκελ».

«Με τη δική μας πολιτική θα υπήρχε πρωτογενές πλεόνασμα και για την αποπληρωμή των μισθών και συντάξεων αλλά και για την ανάπτυξη», επισημαίνει ο κ. Τσίπρας, σημειώνοντας ότι «βάφτισαν λύση την υπεκφυγή και την γιορτάζουν».

«Στερούμενη σοβαρότητας και αξιοπιστίας, η συγκυβέρνηση υπονομεύει τον εαυτό της. Καλά κάνει. Δυστυχώς όμως υπονομεύει και τα συμφέροντας της χώρας. Αυτό και μόνον αρκεί για να φύγει. Το συντομότερο δυνατόν», καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ