Βόμβες για την νέα σειρά που “μαγειρεύει” ο Σκαραγκάς στο Mega – Ποιοι κλείδωσαν δίπλα στην Μουτάφη

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Ότι στο Mega ετοιμάζεται μια φιλόδοξη καθημερινή σειρά για τον χειμώνα από τους σκηνοθέτη Βασίλη Ντούρο σε σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά το ξέρεις, όπως ξέρεις πως πρωταγωνίστριά της θα είναι η χαρισματική Ελισάβετ Μουτάφη! Γνωρίζεις επίσης πως στο καστ έχουν κλειδώσει ο ικανός Αντώνης Καρυστινός και ο πολυσχιδής Αντώνης Βλοντάκης (αποκλειστικό μου αυτό).Πάμε να σου αποκαλύψω κι άλλα κομμάτια του παζλ! Σε βασικούς ρόλους θα δούμε τον εμπειρότατο Δημήτρη Μαυρόπουλο,την ικανή Νίκη Σερέτη, την ανερχόμενη Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, τον καίριο Κωνσταντίνο Λάγκο και την καλή Ηρώ Πεκτέση!

Ξεχωριστά να αναφέρω πως πολιορκείται θερμά η εξαιρετική Κοραλία Καράντη για ρόλο-κλειδί στη σειρά! Μακάρι να πει το “ναι” γιατί αποτελεί πάντα ισχυρό άσσο σε ότι κι αν κάνει!

Πάμε και παρασκήνιο: Το Mega έκλεισε πρώτα τον Γιάννη Σκαραγκά, τον οποίο ήθελε στους συντελεστές για να δώσει στο γαλλικό πρωτότυπο τη νουάρ ατμόσφαιρα των δουλειών του, αλλά και για να εστιάσει στον συναισθηματικό χαρακτήρα της σειράς. Την εποχή εκείνη ο Σκαραγκάς είχε μόλις κλείσει τη συμφωνία για να γράψει το σενάριο της ξένης ταινίας Road Narrows με παραγωγούς την ηθοποιό Έμα Τόμσον και τον συγγραφέα Τζορτζ Πελεκάνος.

Ο ταλαντούχος Σκαραγκάς έχει αναλάβει τον πρώτο κύκλο της σειράς, γιατί κουβεντιάζει τη διασκευή του τελευταίου του αστυνομικού-ιστορικού μυθιστορήματος «Πριν κοιμηθείς με τον διάβολο» με μεγάλο κανάλι που στα μέσα της χρονιάς θα ανανεώσει μια από τις κεντρικές του παραγωγές. Άμεσα θα επανέλθω με hot backstage για όλα!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ