Η γερή ομάδα της “Καλύβας του Μπάρμπα Θωμά” που έρχεται στο Χυτήριο από την Καλογιάννη

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

“Νιώθω πλέον ότι έχει έρθει ο καιρός, όπου ακόμα και μια γυναίκα ή ένα παιδί που μπορεί να αρθρώσει μια λέξη για την ελευθερία και την ανθρωπιά, οφείλει να μιλήσει”.

Με αυτά τα λόγια η Χάριετ -Μπίτσερ Στόου δημοσίευσε το 1851 στην Αμερική το βιβλίο που έμελλε να γίνει το ευαγγέλιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και έδωσε το έναυσμα για την κατάργηση της δουλείας στις ΗΠΑ.

“Η καλύβα του μπαρμπα-Θωμά” έρχεται τον φετινό χειμώνα, για πρώτη φορά ως θεατρική παράσταση στην παιδική σκηνή του θεάτρου “Χυτήριο”

Μέσα από την ευαίσθητη σκηνοθετική ματιά της ικανότατης Αθανασίας Καλογιάννη έξι καίριοι ηθοποιοί παρουσιάζουν με σύγχρονο τρόπο τα θέματα του ρατσισμού και της ανθρώπινης ελευθερίας που μετά από σχεδόν δύο αιώνες, δείχνει να είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.

Μια φιλόδοξη παράσταση για όλη την οικογένεια που δεν πρέπει να χάσετε! Η Βάσια Παναγοπούλου που αγκαλιάζει τις επιτυχημένες παραγωγές του Νίκου Πετράκου, υποδέχεται με χαρά και φέτος τη νέα υποσχόμενη δουλειά της Αθανασίας Καλογιάννη! Ραντεβού στο Χυτήριο λοιπόν! 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αθανασία Καλογιάννη

Β. Σκηνοθέτη: Ιωάννης Παναγόπουλος

Θεατρική Διασκευή: Κωνσταντίνος Θάνος

Κινησιολογία: Βαγγέλης Πιτσιλός

Ηθοποιοί: Γιώργος Γερονιμάκης, Σταύρος Καλλιγάς, Μαρίνα Καλαφάτη, Γιάννης Τσιώμου, Αγγελίνα Κλαυδιανού

Κάθε Κυριακή 15:30μμ και καθημερινές παραστάσεις για σχολεία.

Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ