«Παντρεύτηκα και θα γίνω μπαμπάς» λέει στο enikos.gr ο Ιβαν Σβιτάιλο

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤου ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗΟ πολυσχιδής Ιβάν Σβιτάιλο που ξεχωρίζει πάντα είτε ως χορευτής-χορογράφος, είτε ως ηθοποιός παντρεύτηκε πριν από λίγες ώρες την εδώ και πέντε χρόνια πανέμορφη σύντροφό του Σταυριάνα Γαρνάβου.

Μια ανάρτησή του με βέρες στα δάκτυλά τους που έκανε στο facebook με έκανε να του τηλεφωνήσω και να του ευχηθώ-και να… αλιεύσω το ρεπορτάζ φυσικά!

Ο Ιβάν και η Σταυριάνα του παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο χωριό Βελονάδες της Κέρκυρας και εκείνος στο τηλέφωνο ακουγόταν πιο ευτυχισμένος από ποτέ «Ναι,παντρεύτηκα την Σταυριάνα και θα γίνω και μπαμπάς! Είναι στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό…». Ποιο είναι το φύλο του μωρού που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους; «Κορίτσι περιμένουμε!Κοριτσάκι!Ζω την απόλυτη ευτυχία.Μετά από πέντε χρόνια δυνατής σχέσης με τη Σταυριάνα παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο περιμένοντας το παιδί μας και μετά τη γέννησή του θα κάνουμε και θρησκευτικό!».Ο…γαμπρός Ιβάν ενώ περιμένει να αναλάβει τον ωραιότερο …ρόλο της ζωής του,ξεκινά γυρίσματα για την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 Γυναίκα χωρίς όνομα και θεατρικά θα τον δούμε στην υπερπαραγωγή «Μόμπι Ντικ» που θα φιλοξενηθεί στο «Παλλάς» στο δεύτερο μισό της σεζόν σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Βίον ανθόσπαρτον Ιβάν και με το καλό να’ρθει στη ζωή και η κόρη σας!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ