“Τυφώνας” Οικονομόπουλος …σαρώνει τη Θεσσαλονίκη

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Μέσα στο overdose θεατρικών παραστάσεων που ζω κάθε φορά που ανηφορίζω στη Θεσσαλονίκη μου αγαπημένη, κάνω και μικρές γλυκές… απιστίες σε νυχτερινά μαγαζιά (έχω μεγάλη …γκάμα και πιστεύω πως όλα μπορεί να τα χαίρεται κανείς).

Φέτος είδα εδώ στη Θεσσαλονίκη και Άννα Βίσση να τα…σπάει με το γνωστό μοναδικό της τρόπο και Μαρινέλλα-φαινόμενο με Μακεδόνα αγαπημένο και χθες… έσκασα Fix Night Club όπου…χτυπά ο (κανονικός) τυφώνας Νίκος Οικονομόπουλος.

Απ´τις 12 στο μαγαζί δεν έπεφτε καρφίτσα κι απολαμβάναμε τις βότκες μας (το σέρβις υποδειγματικό και η υποδοχή θερμή) και ένα καλοστημένο πρόγραμμα, μέχρι που ήρθε να ξεσηκώσει τα πλήθη ο σα-ρω-τι-κός Οικονομόπουλος! Εξαιρετική λαϊκή φωνή, έντονη σκηνική παρουσία, αμεσότητα απίστευτη.

Επικοινωνιακός… σήκωσε ένα μαγαζί όρθιο με τις μεγάλες επιτυχίες του και η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο ως τις 5 το πρωί. Έχει τρελό ρεύμα ο τύπος, γουστάρει τρελά αυτό που κάνει και ενώ είναι στην πρώτη γραμμή δεν…καβαλάει καλάμια όπως άλλοι συνάδελφοί του με μικρότερο γκελ απο αυτόν. Όσο και να στο περιγράψω αν δεν τον δεις τον…τυφώνα δεν το πιστεύεις. Για αυτό κάνει ουρές παντού, για αυτό…σπάει πόρτες, για αυτό τον ακολουθούν πιστά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ