«Με την Κατερίνα… Για πάντα» λέει στο enikos.gr o Γιάννης Τσιμιτσέλης!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Την καλύτερη φάση του περνά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του ζωή και παρά τον… μαραθώνιο που τρέχει δηλώνει ευτυχής που όλα πάνε υπέροχα. Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία μίλησε για το νέο θεατρικό του «χτύπημα» στην υπερπαραγωγή «Από Σμύρνη …Θεσσαλονίκη», για την ταινία «Για πάντα» που ετοιμάζει ως παραγωγός αλλά και πρωταγωνιστής με τη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού πλάι του, αλλά και για το νέο κύκλο του «Έλα στη θέση μου» που πήρε… πράσινο φως και για του χρόνου. Άρτι αφιχθείς από Παρίσι και Κωνσταντινούπολη, ο Γιάννης ακούγεται πιο ευτυχής από ποτέ!

Μαζί στο θέατρο…

«Από το πρώτο κύκλο προβών που κάναμε για το νέο εξαιρετικά δυνατό έργο της Μιμής Ντενίση Από Σμύρνη… Θεσσαλονίκη, είδαμε ότι έρχεται κάτι πολύ γερό, για το οποίο πρέπει να σου πω ότι υπάρχει μεγάλη προπώληση!». Στη φιλόδοξη αυτή δουλειά παίζει με την αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού, δεν είναι όμως ζευγάρι. «Παίζω ένα Πόντιο που ενώ είχε εργοστάσιο στη Σμύρνη, έχασα τα πάντα στον ξεριζωμό και δουλεύει εργάτης σε ένα εργοστάσιο φλερτάροντας την κόρη της Φιλιώς [Μ.Ντενίση] που παίζει η Μαρία Εγγλεζάκη». Με την Γερονικολού δεν έχουν κοινές σκηνές; «Έχουμε μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, που παίζει τον Βασιλάκη, με τον οποίο είναι ζευγάρι -μόνο στην παράσταση!- [γελά] και κάποια οι δύο μας…».

Μαζί και στο σινεμά…

Μετά το κινηματογραφικό «πάντρεμά» τους στο «Bachelor» και στους «Γαμπρούς της ευτυχίας» ο Γιάννης με την Κατερίνα θα … χτυπήσουν μαζί και στην φιλόδοξη ταινία «Για πάντα» που ετοιμάζει εκείνος με διάφορους… ρόλους. «Κάνω την παραγωγή της ταινίας μαζί με την ισχυρή Cinemonde Productions, έχω κάνει την προσαρμογή- διασκευή του σεναρίου, μια και βασιστήκαμε πάνω σε μια τούρκικη ταινία του 2008 και συμπρωταγωνιστώ με την Κατερίνα, έχοντας πλάι μας τους Όλγα Δαμάνη, Ευγενία Σαμαρά, Χάρη Μαυρουδή αλλά και πολλούς καλούς φίλους και συναδέλφους που θα κάνουν σπέσιαλ γκεστ! Πρόκειται για μια ταινία που ξεκινά ως ερωτική κομεντί και… βαραίνει στη συνέχεια μέσα από ανατροπές που γίνονται στην ιστορία!». Ο ίδιος μας δίνει μια πρώτη… γεύση της ταινίας του «Ο Πέτρος και η Ζωή που παίζουμε εγώ με την Κατερίνα, είναι άνθρωποι διαφορετικών καταβολών που ζουν ένα μεγάλο έρωτα. Ο άστατος Πέτρος βρίσκει στη Ζωή μια ηρεμία που τον κάνει καλύτερο άνθρωπο, μα κάποια στιγμή ασφυκτιά από τη σχέση τους, βγαίνουν προβλήματα τα οποία τη… θαμπώνουν και… μέχρι εκεί θα σου πω! Δεν θα σου προδώσω και την γερή ανατροπή. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο ικανότατος Γιάννης Παπαδάκος και 10 Ιουνίου ξεκινάμε τα γυρίσματά μας! Τότε θα έχω τελειώσει και με τον πρώτο κύκλο προβών του Από Σμύρνη… Θεσσαλονίκη και τα γυρίσματα του Έλα στη θέση μου, που θα επανέλθει του χρόνου, για να ρίξω όλο το βάρος μου στην ταινία η οποία θα γυριστεί σε Αθήνα και Νάξο. Έχω… μαραθώνιο να τρέξω αλλά χαίρομαι που κάνω πράγματα που αγαπώ πολύ!». Και με την Κατερίνα, δεν μπόρεσα να μη συμπληρώσω εγώ «Και με την Κατερίνα» [γελά].Εννοείται αυτό!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ