“Δεν θα σκηνοθετήσω την Παριζιάνα” λέει ο Γιάννης Μπέζος στο enikos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Μπορεί ο έμπειρος Γιάννης Μπέζος να έκανε θερμές συζητήσεις με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου προκειμένου να σκηνοθετήσει την “Παριζιάνα” στο θέατρο Broadway(είχαν κάνει και κουβέντες με τη Δήμητρα Παπαδόπουλου για να αναλάβει τη διασκευή του έργου),τελικά όμως όπως με ενημέρωσε ο ίδιος τηλεφωνικά δεν θα προχωρήσει σε αυτή τη συνεργασία!

“Δεν θα σκηνοθετήσω την Παριζιάνα” ξεκαθάρισε και προχωρά στις ετοιμασίες για τον φιλόδοξο Ράφτη Κυριών που θα κάνει στο Προσκήνιο τον επόμενο χειμώνα!

Όσο για το …θρίλερ που παίζεται στο “Broadaway”ο Γιώργος Βάλαρης με ενημέρωσε πως μαζί με τον Γιώργο Λυκιαρδόπουλο θα κινηθούν νομικά για όλο αυτό το… σκηνικό, αφού είχαν προχωρήσει σε διανομή για την Όμορφη Πόλη που ετοίμαζαν για το ίδιο θέατρο που αγκαλιάζει τελευταία τις δουλειές τους,Α

Από την άλλη ο Μαυρικίου μιλάει τώρα για τη σκηνοθεσία με άλλον έμπειρο ηθοποιό και σκηνοθέτη. Μαθαίνω και επανέρχομαι γιατί αυτή είναι η δουλειά μου:το ρεπορτάζ κι ας δέχομαι… πυρά και για αυτό! Για όλα φταίει ο Μπουζ,τα είπαμε!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ