Νέος Ακάδημος-Νέα εποχή με γερό μενού!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤου ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗΕδώ και αρκετές εβδομάδες …παίζει έντονα ένα «σκηνικό» που έχει να κάνει με το θέατρο «Ακάδημος»της οδού Ιπποκράτους. Άλλη παράσταση ακουγόταν μέχρι πρόσφατα πως θα ανέβει εκεί-δες«Θαλασσιές χάντρες»- άλλα …σενάρια «έσκασαν»στη διαδρομή και τελικά ήρθε…βόμβα στα χέρια μου! Η θεατρική σκηνή στην οποία ανέβασαν στο παρελθόν τεράστιες θεατρικές επιτυχίες οι Αλέξης Μινωτής, Κατίνα Παξινού, Ρένα Βλαχοπούλου, Ζωή Λάσκαρη, Μίμης Φωτόπουλος, Νίκος Σταυρίδης και δεκάδες άλλοι μεγάλοι Έλληνες ηθοποιοί, παίρνει νέα μορφή και ξαναμπαίνει δυναμικά στο χάρτη των μεγάλων θεάτρων του Αθηναϊκού κέντρου. Ναι,ναι, το ιστορικό θέατρο μπαίνει σε νέα εποχή υποσχόμενο να μας «πλουτίσει»ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ…

Ο ιδιοκτήτης του Μπάμπης Κράλιοβιτς -ένας από τους τελευταίους μεγάλους θεατρικούς επιχειρηματίες της Αθήνας- εμπιστεύτηκε για τα επόμενα χρόνια το ανέβασμα παραστάσεων του θεάτρου Ακάδημος (Ιπποκράτους 17 & Ακαδημίας) στην νεοσυσταθείσα εταιρεία θεατρικών παραγωγών HAPPY LIGHT PRODUCTIONS, η οποία θα αναλάβει τον άμεσο επανασχεδιασμό και εκσυγχρονισμό του θεάτρου, χωρητικότητας 450 θέσεων, με όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα.

Σκοπός της είναι, όχι μόνο ο Νέος Ακάδημος να φιλοξενήσει παραστάσεις υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής, αλλά παράλληλα να προσδώσει μια νέα αντίληψη στον τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης του θεάτρου συνολικά.Σου έχω και λεπτομέρειες!

Καλλιτεχνικός Διευθυντής ανέλαβε ο «δαιμόνιος» Βασίλης Κωνσταντουλάκης, ιδρυτής της RMLIGHT, με περισσότερες από 25 θεατρικές επιτυχίες στο ενεργητικό του, με τελευταία αυτή της «Τερέζ Ρακέν» που σπάει πόρτες στις «Ροές» κερδίζοντας κοινό και ειδήμονες!Το προσεχές διάστημα ο Νέος Ακάδημος θα ανακοινώσει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της νέας σεζόν, που θα περιλαμβάνει 3 μεγάλες παραγωγές/εκπλήξεις, σε κεντρική και παιδική Σκηνή!Σούπερ;Με το καλό!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ