BOMB. Τι…μαγειρεύει η Ντενίση με Ρεντγκρέϊβ, Σέρμαν και ΜακΚέλεν;

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤου ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗΕΙΔΗΣΗ νο1. Η πολυσχιδής Μιμή Ντενίση ολοκλήρωσε την συγγραφή του…part two του σαρωτικού «Σμύρνη μου αγαπημένη» που θα δούμε τον επόμενο χειμώνα, στο «Παλλάς»όπως όλα δείχνουν-οι συζητήσεις που κάνει με τους Κεντ και Κατσαρίδη πηγαίνουν εξαιρετικά και μένει να μπουν οι υπογραφές, από ότι ξέρω!-.Τις μέρες αυτές φτιάχνει το απαιτητικότατο παζλ της διανομής και που θα έχει πολλές και δυνατές εκπλήξεις οι οποίες θα συζητηθούν τρελά!

ΕΙΔΗΣΗ νο2. Μέσα στην άνοιξη ξεκινά γυρίσματα για την κινηματογραφική βερσιόν της γερής Σμύρνης μου αγαπημένης και μάλιστα σε σενάριο που συνυπογράφει με τον σημαντικό συγγραφέα Μάρτιν Σέρμαν-που’ναι στενός της φίλος! «Κλειδωμένη»στην διανομή και η σπουδαία Βανέσα Ρεντγκρέιβ που είναι κι αυτή πολύ αγαπημένη της φίλη!

ΕΙΔΗΣΗ νο3.Η Μιμή «πέταξε»στο Λονδίνο για ένα πάρτι φίλων που έγινε στο σπίτι του Σερ ΜακΚέλλεν,στο οποίο βρέθηκαν και οι δύο προαναφερθέντες. ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.Κι έρχομαι και ερωτώ. Ο Σέρμαν υπογράφει το σενάριο,η Ρεντγκρέιβ θα κρατήσει ένα ρόλο-έκπληξη στη φιλόδοξη δουλειά.Ο ΜακΚέλλεν τι θα κάνει σε αυτή;

Μήπως τον…έψησε η Μιμή να συμπράξει κι αυτός στην ταινία της;Πηγές μου έγκυρες λένε πως τον «πολιόρκησε»με τον τρόπο που έχει μόνο εκείνη!Και δεν είναι ο μόνος,αφού για τη διανομή κλείνει κι άλλους «άσσους» για τους οποίους θα επανέλθω!Τώρα, δες αποκλειστικές πόζες της με τους τρεις τους! Για τα μάτια σου μόνο,ένα πράγμα! Μόνο!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ