Ο Γιωργής Τσουρής «χτυπά» με γερή ομάδα στο «Moonwalk» του

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Ολοκλήρωσε την διανομή για το άκρως φιλόδοξο «Moonwalk» του ο πολυσχιδής και ταλαντούχος Γιωργής Τσουρής. Η γερή Εταιρεία Θεάτρου Ma non troppo και ο Γιώργος Παλούμπης, επιστρέφουν στο «Από Μηχανής Θέατρο» με ένα καινούργιο νεοελληνικό έργο και μια παράσταση για γερά νεύρα. Η παράσταση είναι αφιερωμένη στον ηθοποιό και συγγραφέα Βαγγέλη Ρωμνιό που έφυγε από τη ζωή στα 36 του χρόνια, πριν προλάβει να εκπληρώσει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα το νέο αυτό εγχείρημα.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας δίπλα στον Γιωργή Τσουρή που υπογράφει το έργο, θα δούμε τους καίριους Αμαλία Αρσένη, Βάλια Παπακωνσταντίνου, Άννα Πατητή και Αντώνη Τσιοτσιόπουλο που μόλις κλείστηκε!

Αξίζει να σημειώσουμε και τους υπόλοιπους Συντελεστές. Το έργο ανεβαίνει σε δραματουργική επεξεργασία Γιώργου Παλούμπη-Βάλιας Παπακωνσταντίνου, κοστούμια Βασιλικής Σύρμα, φωτισμούς Σεμίνας Παπαλεξανδροπούλου, μουσική Γιωργή Τσουρή, σχεδιασμό μακιγιάζ Άρτεμις Βαλτάτζη. Φωτογραφίες Γεωργία Παναγοπούλου-Ανδρέας Παπακωνσταντίνου

Βοηθός σκηνοθέτη: Γιωργής Τσουρής

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ

Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, ο θάνατος του πατέρα, ξαναφέρνει κάτω από την ίδια στέγη δύο αδερφές που έμεναν μακριά. Σκληρές αντιθέσεις και διαφωνίες, δημιουργούν μια έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στη μικρή εγκυμονούσα αδερφή, τον φίλο της και τη μεγάλη αδερφή, η οποία επιστρέφει στο σπίτι μετά από πολυετή απουσία με σκοπό να το πουλήσει.

Μια απογευματινή επίσκεψη – βόμβα, θα φέρει αντιμέτωπους όλους τους αντιήρωές μας με το παρελθόν, το παρόν και κυρίως το μέλλον τους, και θα εκτροχιάσει με κωμικό και απρόσμενο τρόπο την ήδη ασταθή πορεία τους. Στο τέλος της ημέρας, όποιος μείνει όρθιος, θα χρειαστεί να σηκώσει και το βάρος της ευθύνης.

Το αίμα νερό δε γίνεται, αλλά όταν το αίμα βράζει…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ