Τα πρώτα κλικ από το «Παιχνίδι ζωής»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Μετά το ανέβασμα των παραστάσεων «Ελεύθερο ζευγάρι», «Το κοράκι» και «Σιδηρά πρωθυπουργός», ακόμα μία παράσταση προστίθεται στο ρεπερτόριο του Θεάτρου Μπέλλος. Πρόκειται για το δυνατό «Παιχνίδι ζωής» του Γιώργου Μπέλλου, το οποίο έχει βραβευτεί σε διαγωνισμό του Υπουργείου Πολιτισμού, και ανεβαίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Λιακόπουλου.

Τον κεντρικό ρόλο κρατά ο Γιώργης Κοντοπόδης, ενώ μαζί του συμπράττουν οι: Γεωργία Σιακαβάρα (η οποία πρωταγωνιστεί και στη «Σιδηρά Πρωθυπουργό»), Γιάννης Κωσταράς, Τατιάνα Άρκου, Σπύρος Κατηφόρης, Σταυρούλα Ντέμκα, Σταύρος Μπαρίκος, Εύα Σταυρογιάννη. Φιλική συμμετοχή: Ντίνος Σούτης, Αννίτα Μαυρομιχάλη. Να σημειωθεί ότι τα κοστούμια επιμελείται η Κατερίνα Κοντού και το σκηνικό ο Βασίλης Αναστασίου.

Όσον αφορά το έργο; Είναι μία σάτιρα, που ξεκινάει με την κηδεία του κεντρικού ήρωα του έργου μας, στην οποία παρευρίσκονται όλοι οι άνθρωποι της ζωής του αλλά και ο ίδιος, ο οποίος γίνεται η αφορμή να ξεδιπλωθεί το κουβάρι της ζωής του. Η σύζυγος, ο πρώτος έρωτας, η νεαρή ερωμένη, η μητέρα, ο πεθερός του αλλά και πολλά άλλα πρόσωπα της ζωής του, παρελαύνουν από την σκηνή του θεάτρου, δείχνοντας μας τόσο τις εξελίξεις της ζωής του ήρωα αλλά και της εποχής. Αυτά που φαίνονται, αυτά που είναι, αυτά που γίνονται και φαίνονται και αυτά που μένουν κρυμμένα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ