Έρχεται το «Amadeus» στον Πειραιά και εμείς μπήκαμε στη φωτογράφιση

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤου ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗΠρώτος σου πρόδωσα πως η πολυσχιδής Ρέινα Εσκενάζι ετοιμάζει, ανάμεσα σε άλλα δυνατά «χτυπήματα» κι ένα στο υπέροχο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με το ανέβασμα του «Amadeus» για μικρά και…μεγαλύτερα παιδιά. Πρώτος επίσης σου αποκάλυψα πως ο πολυπράγμων Αντώνης Λουδάρος που «τα σπάει»τώρα ως Πραξαγόρα στις «Εκκλησιάζουσες» του Αλέξανδρου Ρήγα θα «ντυθεί» τον πατέρα του Μότσαρτ στην παράσταση που…φωτίζει τη ζωή και το έργο του.

Και τώρα επανέρχομαι προκειμένου να σου δείξω το εξαιρετικά δυνατό υλικό που εξασφάλισα από τα backstage της υποσχόμενης παράστασης, στο οποίο θα «φορεθεί»άλλο φόντο βεβαίως- βεβαίως!

Πάρε πρόγευση και θα σου «ανεβάσω»και το νέο υλικό όταν αυτό ετοιμαστεί!

Μέχρι τότε σου θυμίζω πως το «Amadeus» θα ανέβει σε παραγωγή των Παναγιώτη Γεώργα- Μιχάλη Ιακώβου, κείμενο-μουσική του Μάκη Καραχάλιου, σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζι,σκηνικά και κοστούμια Στέλιου Κουτρουλη, σχεδιασμό φωτισμού Στέλλας Κάλτσου,κίνηση Μόνικας Κολοκοτρώνη.Βοηθός σκηνοθέτη είναι η Ανδρομάχη Παπαδοπούλου. Παίζουν οι Αντώνης Λουδάρος,Λία Τσανά,Δημήτρης Μαχαίρας,Ελίνα Γιαννάκη, Δημήτρης Ραφαήλος,Κατερίνα Ατζουλάτου,Βαρβάρα Καρρά και Ελευθερία Παρασκευά. Με το καλό!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ