Οι πρώτες φωτογραφίες από το φιλόδοξο «Μη σκοτώνεις τη μαμά» μόνο στο enikos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Πρώτος σου πρόδωσα πως η καλλιτεχνική εταιρεία Μυθωδία του Γεράσιμου Σκαφιδά ετοιμάζει για το Olvio το γερό «Μη σκοτώνεις τη μαμά» της Σαρλότ Κήτλυ σε σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζι που πέρασε δυναμικά στο θέατρο, πρώτος ανέβασα φωτογραφίες από τις αρχικές συναντήσεις των εξαίρετων συντελεστών και τώρα έχω ένα εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό από την δουλειά που … λέει τρελά. Πάμε να στα πω με λεπτομέρειες!

Στο έργο της Σαρλότ Κήτλυ που μετέφρασε ο καίριος Αλέξανδρος Κοέν, πρωταγωνιστούν οι εξαίρετες Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, Πέγκυ Σταθακοπούλου μαζί με τις καίριες Ισιδώρα Δωροπούλου και Ελίνα Γιαννάκη.

Το έργο διατρέχει τα εξήντα τελευταία χρόνια του 20ου αιώνα μέσα από τις ιστορίες τεσσάρων γυναικών (γιαγιά, μητέρα, κόρη, εγγονή). Πρόκειται για ένα σύγχρονο ψυχογράφημα των σχέσεων μητέρας – κόρης. Η μετ’ εμποδίων σχέση τους βεβαιώνει ότι δεν υπάρχει πιο επικίνδυνη και μοιραία για την εξέλιξη του ανθρώπου σχέση, όσο αυτή της μητέρας με το παιδί της.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Μετάφραση: Αλέξανδρος Κοέν

Σκηνοθεσία: Ρέινα Σ. Εσκενάζυ

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Σκηνικά – κοστούμια: Μιχάλης Σδούγκος

Κίνηση: Μόνικα Κολοκοτρώνη

Βοηθός σκηνοθέτη: Ανδρομάχη Παπαδοπούλου

ΠΑΙΖΟΥΝ:

Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Ισιδώρα Δωροπούλου, Ελίνα Γιαννάκη. Ημέρες και ώρες παραστάσεων : Τετάρτη στις 18:30.Σάββατο και Κυριακή στις 21:15

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ