Η Θέμις Μαρσέλλου ποζάρει στο enikos.gr με τα κοριτσάκια που θα γίνουν η… Ματίλντα της!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

ΠΡΩΤΟΣ σου αποκάλυψα πως στο θέατρο Ακροπόλ θα δούμε τον χειμώνα το περίφημο μιούζικαλ «Ματίλντα» -που…τα σπάει στο Λονδίνο και όχι μόνο-, σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου και πρώτος ότι θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτό οι Κατερίνα Παπουτσάκη, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Κώστας Κόκλας και Μπέτυ Μαγγίρα!

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ λοιπόν με ένα ακόμα γερό αποκλειστικό για την εξαιρετική φιλόδοξη αυτή παραγωγή που ετοιμάζεται με μεγάλο μεράκι. Πριν από λίγες μέρες επιλέχτηκαν τρία ταλαντούχα κοριτσάκια από τα…600-ναι, ναι 600-που δοκιμάστηκαν για τον ομώνυμο απαιτητικότατο ρόλο της Ματίλντα και έχω και τα ονόματά τους και μια πόζα υπέροχη με την Θέμιδα Μαρσέλλου…για τα μάτια σου μόνο.Ο λόγος για τις εξαιρετικές Ιωάννα Αλεξανδρή, Σοφιλένια Τζανέτου και Δανάη Τσούμου που θα ερμηνεύσουν εναλλάξ την Ματίλντα που έρχεται να μας απογειώσει!

Αξίζει να αναφέρουμε εδώ ότι το θέατρο Ακροπόλ είναι ένα από τα πρώτα θέατρα στον κόσμο που θα παρουσιάσει, τη χειμερινή σεζόν 2018-2019, στην Αθήνα, το πολυβραβευμένο μιούζικαλ Matilda (βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Roald Dahl, σε κείμενο του Dennis Kelly και στίχους-μουσική του Tim Minchin), μια παράσταση που από το 2011 μέχρι σήμερα έχει σπάσει ρεκόρ εισιτηρίων και βραβείων, κερδίζοντας το κοινό (μικρούς και μεγάλους) και τους κριτικούς, στο West End του Λονδίνου, το Broadway, την Αυστραλία και τον Καναδά! Αναμένουμε με ενδιαφέρον!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ