• O Γαλέος σκηνοθετεί τολμηρό έργο στο Vault και κάνει οντισιόν

  3:32 μμ, Πέμπτη 05 Απρ 2018 3:32 μμ, Πέμπτη 05 Απρ 2018

  ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

  Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

  Ο εξαιρετικός μεταφραστής Αντώνης Γαλέος που μετρά πολλές «νίκες»στον χώρο, με πιο πρόσφατη αυτή του «Τραμ με το όνομα Πόθος»που...έκλεψε την παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού,ετοιμάζει τολμηρό και ενδιαφέρον «χτύπημα»στο «Vault».Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου πρόκειται να ανεβάσει σε αυτό το «Fucking Men» του Joe Di Pietro-για την ώρα δεν έχει επιλεγεί ο ελληνικός τίτλος που θα ανακοινωθεί άμεσα- σε δική του μετάφραση αλλά και σκηνοθεσία

  ΜΕΤΑ το ΣΙκάγο, την Αυστραλία και τέσσερα χρόνια sold out παραστάσεων στο Λονδίνο έρχεται και στην Αθήνα το καυστικό, προκλητικό και γεμάτο χιούμορ Fucking Men.

  O γνωστός αμερικάνος συγγραφέας Joe DiPietro (I Love You, You’re Perfect, Now Change) έχει διασκευάσει ελεύθερα το «Ερωτικό γαϊτανάκι» του Σνίτσλερ μεταφέροντας το στο σήμερα και στο τώρα της κάθε χώρας όπου παίζεται η παράσταση

  Δέκα άντρες όλων των ηλικιών και των κοινωνικών τάξεων: ο έσκορτ, ο στρατιώτης, ο φοιτητής, ο μεταπτυχιακός, ο παντρεμένος, ο επιχειρηματίας, ο μπαρμαν, ο συγγραφέας, ο ηθοποιός και ο δημοσιογράφος μας μεταφέρουν ένα αποκαλυπτικό πανόραμα της σύγχρονης ερωτικής ζωής.

  Μέσα από την οπτική της ομοφυλοφιλίας ένα έργο που μιλάει για τον έρωτα και το συναίσθημα ως δυνάμεις οι οποίες υπερβαίνουν τα φύλα.

  ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΣΗ;

  Το Θέατρο Vault και ο έμπειρος Βασίλης Κωνσταντουλάκης για τις ανάγκες της νέας συμπαραγωγής τους «FUCKING MEN» ένα πρωτοπαρουσιαζόμενο Αμερικανικό έργο πρόζας με τεράστια επιτυχία στις σκηνές του εξωτερικού, σε σκηνοθεσία και μετάφραση Αντώνη Γαλέου, αναζητά άντρες ερμηνευτές ερμηνευτικής γκάμας από 17 μέχρι 65 ετών

  και συγκεκριμένα: ηθοποιούς, χορευτές αλλά και μη επαγγελματίες με ικανότητες στον σωματικό αυτοσχεδιασμό και τον λόγο και διαθεσιμότητα σε πιο ανατρεπτικές προσεγγίσεις της θεατρικής πράξης.

  Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εξαιρετική φυσική κατάσταση και ιδιαίτερη εμφάνιση. Το έργο απαιτεί τρεις ηλικιακές γκάμες: 17-25, 30-40 και έναν ερμηνευτή 60-65 ετών.

  Στην πρώτη φάση της εν λόγω ακρόασης θα κληθούν να παρουσιάσουν αυτοσχεδιασμό σε ντουέτα και στη δεύτερη θα δοθεί διαλογικό κείμενο χωρίς προετοιμασία.Στην ακρόαση θα κληθούν οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν αυστηρά από τον σκηνοθέτη και τους συνεργάτες του με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα και τα υλικά που έχουν αποστείλει.

  Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις. 1.Κατάθεση βιογραφικών και υλικών

  Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά στο email [email protected] με την ένδειξη στο θέμα «Ακρόαση – Άντρες 2018».

  1. το βιογραφικό τους,

  2. πορτφόλιο με τουλάχιστον 4 πρόσφατες φωτογραφίες τους

  και 3. τρίλεπτο βίντεο τραβηγμένο από σταθερή κάμερα με μια δράση και μια σύντομη προσωπική εξομολόγηση με θέμα: η επιθυμία. Το κείμενο θα είναι δικό τους. Τυχόν δυσχέρειες στη διατύπωση ή σαρδάμ θα εκτιμηθούν θετικά.

  Ημερομηνίες αποστολής υλικών: από την Τετάρτη 4/4/18 μέχρι και την Παρασκευή 13/4/18:

  Η ενημέρωση των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους ή όχι στην ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω email. Εκεί θα διευκρινίζεται και ο χώρος, ο χρόνος και τρόπος διεξαγωγής της ακρόασης.

  Παρακαλείστε να μην τηλεφωνείτε στο θέατρο Vault. Η πληροφόρηση γίνεται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected]

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα