Ο Βάλαρης ετοιμάζει επιθεώρηση με γκεστ από θέατρο, τραγούδι, tv και…πολιτική!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Τι «μαγειρεύει» για το «Μπρόντγουεϊ» για τον επόμενο χειμώνα ο «δαιμόνιος» Γιώργος Βάλαρης; Ενώ «τρέχει» η σαρωτική επιτυχία του «Γοργόνες και μάγκες», έχει ήδη στα… σκαριά το επόμενο μεγαλεπίβολο «χτύπημά» του που από ότι αλίευσα έχει να κάνει με μια επιθεώρηση-υπερπαραγωγή, πολυπρόσωπη και με γερές εκπλήξεις που αναμφισβήτητα θα συζητηθούν. Αρχικά σκεφτόταν να ανεβάσει το «Μια κυρία στα μπουζούκια», στην διαδρομή όμως αποφάσισε πως θα είναι πολλές οι παλιές ελληνικές κωμωδίες που θα φιλοξενήσει η επόμενη χειμερινή σεζόν κι έτσι σχεδίασε κάτι άλλο. Σύμφωνα με πηγές μου θέλει να παρουσιάσει μια επιθεώρηση όπως αυτές που… έκλεβαν την παράσταση τη δεκαετία του’50-’60 στο θέατρο «Ακροπόλ» με σημαντικούς πρωταγωνιστές-τραγουδιστές κλπ. Κείμενα θα γράψει ο ίδιος, αλλά θα ζητήσει και τη συμβολή κορυφαίων συγγραφέων για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για την ώρα έχει αρχίσει να κάνει κρούσεις σε βετεράνους του θεάτρου μας αλλά και σε άξιους ηθοποιούς δοκιμασμένους αλλά και νεαρότατους-μάλιστα στο θίασό του θα κρατήσει κάποιους απ’ τους ηθοποιούς που ξεχωρίζουν τώρα στις γερές «Γοργόνες» του.

ΚΡΟΥΣΕΙΣ όμως δεν κάνει μόνο σε ηθοποιούς από ότι μαθαίνω, αλλά και σε ικανότατους τραγουδιστές-ονόματα. Στο… στόχαστρό του έχει και πάλι τον Γιάννη Πλούταρχο, ενώ θα προσεγγίσει και τον Λευτέρη Πανταζή, την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Νίκο Οικονομόπουλο κλπ. Πως θα συμπράξουν όσοι από αυτούς ενδώσουν στις προτάσεις του; Η σκέψη του είναι να έχει ένα συμπαγή θίασο έμπειρων και νέων ηθοποιών και να φέρνει σπέσιαλ γκεστ κάθε μήνα. Οι ίδιες πληροφορίες μου λένε πως οι γκεστ δεν θα προέρχονται μόνο από τον χώρο του θεάτρου και του τραγουδιού, αλλά και από αυτόν της τηλεόρασης. Θέλει να ανεβάσει στη σκηνή tv-περσόνες κι έχει κάνει ήδη πρώτες συζητήσεις με παρουσιάστριες που του κεντρίζουν το ενδιαφέρον-άκουσα ονόματα Φαίης Σκορδά και Μαρίας Μπεκατώρου, χωρίς να βάζω χέρι στη φωτιά! Σε μαγειρέματα είναι ακόμα, μην αρχίσει η…παραφιλολογία

ΘΕΣ και…κερασάκι στην τούρτα; Ο πάντα ευρηματικός Βάλαρης σκέφτεται σοβαρά να κάνει κρούσεις και σε ανθρώπους από την… πολιτική ζωή μας! «Μπουρλότο» το λένε αυτό! Μαθαίνω λεπτομέρειες κι επιστρέφω!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ