Μέχρι τέλη Μαρτίου θα…σαρώνουν οι «Μικρές Κυρίες»!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Και νέα παράταση πήραν οι εξαιρετικές «Μικρές Κυρίες» που έφτιαξε με μεράκι η ικανότατη Αθανασία Καλογιάννη.Λόγω του…ρεύματος που έχουν θα φιλοξενούνται στο «Χυτήριο»μέχρι τα τέλη Μαρτίου, προκειμένου να διασκεδάζουν μικρούς και μεγαλύτερους θεατρόφιλους!Το ελκυστικό ραντεβού δίνεται κάθε Κυριακή στις 11.30 και δεν πρέπει να το χάσει κανείς! Ελήφθη;

TΟ διάσημο αριστούργημα της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας «Μικρές κυρίες» της Λουίζα Μέι Άλκοτ “ενώνονται” μετά από μια ευτυχή συγκυρία στο θέατρο “Χυτήριο”. Φέτος το χειμώνα, το μαγικό ραβδάκι της Αθανασίας Καλογιάννη στη σκηνοθεσία, ξεσκονίσει από ξεχασμένα συρτάρια της ψυχής παλιές προσδοκίες και όνειρα και τα μετουσιώνει σε μια ξεχωριστή περιπέτεια γεμάτη ατόφια χρώματα και αληθινά συναισθήματα, αναλλοίωτα στο χρόνο! Ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο, με την τρυφερή ιστορία ζωής τεσσάρων νεαρών κοριτσιών, του φίλου τους Λόρι, της στοργικής τους μητέρας, λίγο πριν την ημέρα των Χριστουγέννων. Ένας ύμνος, στην αξία της οικογένειας, της αγάπης και της φιλίας που προωθεί αξίες, όπως η δικαιοσύνη, η αλληλοβοήθεια, η πίστη στο όνειρο και η επίτευξη κάθε στόχου.

ΜΙΑ περιπέτεια, γεμάτη χρώμα, τρυφερότητα ευαισθησία και την αθωότητα των παιδικών μας χρόνων. Μια παράσταση για όλες τις ηλικίες! Σας περιμένουμε, για να ταξιδέψουμε μαζί στο πιο όμορφο μυθιστόρημα, που αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο από μικρούς και μεγάλους.

ΟΙ «Μικρές κυρίες»παίζονται σε σκηνοθεσία Αθανασίας Καλογιάννη, θεατρική διασκευή Βασιλικής Μακρή, χορογραφίες Βαγγέλη Πιτσιλού,φωτισμούς Παναγιώτη Μανούση, μουσική Δημήτρη Κουτελιδα, ενορχηστρώσεις Έλενας Σδογκου, μουσική- στίχους στο τραγούδι του φινάλε Γιώργου Μπανταδάκη και δημιουργία τρέιλερ Κωνσταντίνου Θάνου. Η γερή διανομή που είναι μεγάλο ατού της παράστασης αποτελείται από τους Κορίνα Αλεξανδρίδου, Γιώργο Μπανταδάκη,Σοφία Κουκουλά, Μαρία Βλαχοδημήτρη,Γιώτα Βερουχη και Φωτεινή Παπαδάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ