Ο Αθερίδης «χτυπά» το καλοκαίρι με «Ελένη» στο «Παλλάς»!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Ένα νέο δυνατό…κρυφό άσσο βγάζουν από το μανίκι τους οι παραγωγικότατες «Θεατρικές Σκηνές» που …έκλεψαν φέτος την παράσταση με τη «Μαντάμ Σουσού» τους. «Έκλεισαν» τον πολυσχιδή Θοδωρή Αθερίδη για να ανεβάσει στο «Παλλάς» τους την «Ελένη» του Ευριπίδη τόσο για Έλληνες όσο και για ξένους θεατρόφιλους-για αυτούς θα υπάρχει μέσω υποτίτλων μετάφραση στα αγγλικά-. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρεμιέρα της φιλόδοξης παραγωγής θα γίνει στις αρχές Μαΐου και πως η παράσταση θα παίζεται πρωινές και μεσημεριανές ώρες καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού. Την μετάφραση έχει κάνει η Μαριαλένα Κωτσάκη,τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Θοδωρής Αθερίδης κι η διανομή «μαγειρεύεται» τις ημέρες αυτές με μεράκι…

Ο Θοδωρής Αθερίδης και οι Θεατρικές Σκηνές αναζητούν νέες ηθοποιούς 23 έως 35 ετών με εξαιρετική ικανότητα στο τραγούδι, για να λάβουν μέρος στην παράσταση Ελένη του Ευριπίδη που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Παλλάς την θερινή σαιζόν 2018.Οι ενδιαφερόμενες παρακαλούνται να στείλουν τα βιογραφικά τους συνοδευόμενα από μία φωτογραφία τους στο [email protected] έως και την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018.

ΟΝΤΙΣΙΟΝ. Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου από τις 12 το πρωί, ο Θοδωρής Αθερίδης θα κάνει οντισιόν για γυναικείους ρόλους αλλά και για τον γυναικείο χορό της «Ελένης»του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ