Ο Δημήτρης Βλάχος αποκαλύπτει στο enikos.gr γιατί δεν πάει στο Survivor

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Ενώ όλοι πίστευαν πως ο πολυσχιδής Δημήτρης Βλάχος είχε «κλειδώσει» για το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» εκείνος τηρούσε σιγή ιχθύος για το τι συμβαίνει πραγματικά, μέχρι που πριν από λίγο, ανέβασε στο instastory του του εν λόγω κείμενο: «Από το 2001 που ασχολούμαι με την τηλεόραση κλπ έχω δύο βασικούς κανόνες από τη μικρή μου αυτή εμπειρία. Να μην ανακοινώνω ή επιβεβαιώνω τίποτα μέχρι να υπογραφούν τα συμβόλαια και μέχρι να προβληθεί η δουλειά στον αέρα, όλα είναι πιθανά. Τόσο καιρό δεν είχα επιβεβαιώσει την συμμετοχή μου στο Survivor λόγω του ότι δεν είχα δει τα συμβόλαια. Μέχρι χθες. Με αποτέλεσμα να μη συμφωνήσουμε. Δυστυχώς –ή ευτυχώς-δεν θα λάβω μέρος στο συγκεκριμένο πρότζεκτ ,όσο έτοιμος κι αν νιώθω σωματικά και ψυχολογικά. Για μένα ήταν καθαρά μια τηλεοπτική δουλειά, οπότε έτσι την αντιμετώπισα από την αρχή μέχρι το τέλος. Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος κι ας επιβιώσει ο καλύτερος».

Η αλήθεια είναι πως είχα επικοινωνήσει πολλές φορές με τον Δημήτρη Βλάχο για το νέο αυτό … στοίχημά του. Και κάθε φορά μου τόνιζε πως δεν θέλει να προβεί σε κάποια δήλωση αν πρώτα δεν πέσουν οι υπογραφές του συμβολαίου του. Το περίμενε και αργούσε να έρθει στα χέρια του. Παρόλα αυτά επειδή είναι τελειομανής και επαγγελματίας ήταν απόλυτα έτοιμος για να πετάξει στον Άγιο Δομίνικο,αφήνοντας σε ανθρώπους της εμπιστοσύνης του το γυμναστήριό του -που σπάει πόρτες- στο ΟΑΚΑ. Είχε δοκιμαστεί στα αθλήματα, είχε διάθεση να πάρει μέρος σε αυτό το πρότζεκτ, αλλά είχε όρους κι ήταν κάθετος σε αυτούς απ’την πρώτη ημέρα.

Όπως μου είπε πριν από λίγο σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία μας ο βασικός λόγος που δεν είπε το τελικό οκ ήταν οικονομικός. «Μου είχαν προτείνει ένα ποσό,εγώ είχα αντιπροτείνει άλλο κι ενώ έδειχναν να έχουν έρθει προς την πλευρά μου,το συμβόλαιο που ήρθε στο…παρά ένα στα χέρια μου,δεν ήταν αυτό που ήθελα… Δεν έχει νόημα να μείνουμε σε λεπτομέρειες που δεν αφορούν τον κόσμο. Ήθελα κάποια χρήματα για την τηλεοπτική αυτή δουλειά που μου προτάθηκε, δεν μου τα έδωσαν κι έτσι δεν πηγαίνω στον Άγιο Δομίνικο. Από την άλλη, ζήτησα να υπάρχει στο συμβόλαιό μου ένας όρος πως αν πάθω οποιαδήποτε ατύχημα εκτός αγωνιστικού χώρου κι εκτός παραλίας, όπως έγινε πέρσι που ντελαπάρισε το αυτοκίνητο που μετέφερε τους παίκτες, θα έπρεπε να αναλάβει τα νοσήλια η παραγωγή. Ούτε αυτό έγινε δεκτό. Για αυτό λοιπόν δεν θα με δείτε στο Survivor”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ