Το enikos.gr στα γυρίσματα του Βλοντάκη για την σειρά «Ο άντρας των ονείρων μου»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Πρώτος σου «πρόδωσα» πως ο πολυσχιδής Αντώνης Βλοντάκης θα κάνει ένα γερό σπέσιαλ γκεστ στην δυνατή κομεντί «Ο άντρας των ονείρων μου» και πρώτος τώρα «ανεβάζω» φωτογραφίες από τα γυρίσματα που κάνει για αυτήν. «Τρύπωσα»στο πλατό και τον πέτυχα με τους πρωταγωνιστές της δουλειάς, τον ικανότατο Δημήτρη Λιακόπουλο και την καίρια Βασιλική Τρουφάκου. Ιδού λοιπόν οι πόζες, για …τα μάτια σου μόνο!

Να σου θυμίζω ότι η γερή καθημερινή σειρά του Star βασίζεται στην κορεάτικη παραγωγή με τίτλο «My husband got a family»και μεταφέρεται επιτυχέστατα στα καθ’ημάς από τους καίριους Εμμανουέλα Αλεξίου- Αποστόλης Τσαούσογλου, με τους ευφάνταστους Ρέινα Εσκενάζι- Κώστα Κιμούλη να υπογράφουν την σκηνοθεσία της δουλειάς. Ο Αντώνης Βλοντάκης μπαίνει στη σειρά-αρχικά!-για πέντε επεισόδια ως Αντώνης Αεράκης,ενώ «παίζει»να «σκάσουν» περισσότερα στο μέλλον,αν ο ίδιος βρει χρόνο στο εξαιρετικά βαρυφορτωμένο πρόγραμμά του.

Ο πολυπράγμων Βλοντάκης παίζει έναν Έλληνα σταρ που κάνει καριέρα στο εξωτερικό και νιώθοντας νοσταλγία για τη χώρα μας,γυρνά σε αυτή και δέχεται να παίξει σε καθημερινή σειρά,χωρίς να ξέρει τα εδώ…δεδομένα.Εκεί θα βρεθεί να φλερτάρει με την Αθηνά [δες Τρουφάκου],που έχει μόλις χωρίσει[;]από τον Τζακ[δες Λιακόπουλος].Θα γίνει κάτι… παραπάνω μεταξύ τους ή όχι; Να κάνεις υπομονή να μάθεις!Αρκέσου για την ώρα στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισα για σένα!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ